Miten tilienvälinen suojaus voi auttaa pitämään tilisi turvassa

Suojaustekniikkamme parantaa Google-tilisi suojausta tunnistamalla epäilyttävää toimintaa. Tilienvälisen suojauksen avulla voimme jakaa tietoturvailmoituksia Google-tiliisi yhdistettyjen sovellusten ja palveluiden epäilyttävistä tapahtumista. Näin kolmannen osapuolen sovellukset ja palvelut voivat parantaa suojaustasi verkossa Googlen epäilyttävän toiminnan havaitsemisen avulla.

Näin tilienvälinen suojaus toimii

Mitkä sovellukset ja palvelut saavat suojausilmoituksia Googlelta

Jotta voit saada tietoturvailmoituksia Googlelta, kolmannen osapuolen sovelluksen tai palvelun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Suojausilmoitusten lähettäminen

Suojausilmoituksia lähetetään, jos Google-tililläsi esiintyy arkaluontoinen tapahtuma. Tällaisia ovat esimerkiksi

• tilin hakkerointi
  • tilin jäädyttäminen tai käytöstä poistaminen
  • tilin uloskirjaaminen laitteilta tai selaimista.
Suojausilmoitusten käyttö

Suojausilmoituksilla Google sekä osallistuvat sovellukset ja palvelut voivat esimerkiksi

• paremmin tunnistaa epäilyttävää toimintaa tililläsi
  • kirjata sinut ulos osallistuvasta sovelluksesta tai palvelusta parantaakseen tilisi suojausta.

Tilienvälisen suojauksen ylläpito

Sovellusten ja palveluiden selvittäminen
  1. Siirry Yhteydet kolmansien osapuolten sovelluksiin ja palveluihin ‐sivulle.
    • Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse sovellus tai palvelu selvittääksesi, osallistuuko se tilienväliseen suojaukseen.
    • Jos sovelluksella tai palvelulla on tilienvälinen suojausmerkki Tilienvälisen suojauksen kuvake, se osallistuu tilienväliseen suojaukseen.
Tilille pääsyn estäminen

Jos et enää halua käyttää tilienväliseen suojaukseen osallistuvaa kolmannen osapuolen sovellusta tai palvelua, estä sen pääsy tilillesi.

Kun estät kolmannen osapuolen sovelluksen tai palvelun pääsyn tilillesi, sovellus

• saa viimeisen ilmoituksen yhteyden päättymisestä
  • ei enää saa Google-tilisi turvallisuusraportteja.