Sådan kan beskyttelse på tværs af konti hjælpe med at beskytte din konto

Vores sikkerhedsteknologi hjælper med at registrere mistænkelige hændelser for bedre at kunne beskytte din Google-konto. Med beskyttelse på tværs af konti kan vi dele sikkerhedsnotifikationer om mistænkelige hændelser med de apps og tjenester, du har knyttet til din Google-konto. På den måde kan apps og tjenester fra tredjeparter bruge Googles værktøj til registrering af mistænkelige hændelser til at hjælpe med at beskytte dig på nettet.

Sådan fungerer beskyttelse på tværs af konti

Hvilke apps og tjenester får sikkerhedsnotifikationer fra Google?

En tredjepartsapp eller -tjeneste skal gøre følgende for at få sikkerhedsnotifikationer fra Google:

Hvornår sendes der sikkerhedsnotifikationer?

Der sendes sikkerhedsnotifikationer, hvis der forekommer en følsom hændelse på din Google-konto. Eksempler på følsomme hændelser:

• Kontoen hackes
  • Kontoen suspenderes eller deaktiveres
  • Kontoen logges ud af dine enheder eller browsere
Hvordan anvendes sikkerhedsnotifikationer?

Sikkerhedsnotifikationer kan benyttes af Google samt apps og tjenester, der bruger funktionen, til bl.a. at:

• Gøre det nemmere at identificere mistænkelig aktivitet på din konto
  • Logge dig ud af appen eller tjenesten for at beskytte din konto

Administrer beskyttelse på tværs af konti

Se, hvilke apps og tjenester der bruger funktionen
  1. Gå til siden med dine forbindelser til tredjepartsapps og -tjenester.
    • Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg en app eller tjeneste for at finde ud af, om den anvender beskyttelse på tværs af konti.
    • Hvis appen eller tjenesten har badget for beskyttelse på tværs af konti Ikon for beskyttelse på tværs af konti, anvender appen denne funktion.
Fjern kontoadgang

Hvis du ikke længere vil bruge en tredjepartsapp eller -tjeneste, der anvender beskyttelse på tværs af konti, kan du fjerne adgangen til din konto.

Når du fjerner adgangen fra en tredjepartsapp eller -tjeneste, sker følgende:

• Den får en endegyldig notifikation om, at der ikke længere er adgang.
  • Den modtager ikke længere sikkerhedsrapporter for din Google-konto.