Com pot ajudar la protecció multicompte a mantenir el compte protegit

La nostra tecnologia de seguretat ajuda a detectar esdeveniments sospitosos per protegir millor el Compte de Google. Amb la protecció multicompte, podem compartir notificacions de seguretat sobre esdeveniments sospitosos en aplicacions i serveis que hàgiu connectat al Compte de Google. D'aquesta manera, les aplicacions i els llocs web de tercers poden utilitzar la funció de detecció d'esdeveniments sospitosos de Google per protegir-vos millor quan us connecteu a Internet.

Com funciona la protecció multicompte

Quines aplicacions i serveis reben notificacions de seguretat de Google

Per rebre notificacions de seguretat de Google, les aplicacions o els serveis de tercers han de:

Quan s'envien les notificacions de seguretat

Les notificacions de seguretat s'envien quan es produeix un esdeveniment sensible al Compte de Google. Alguns exemples d'esdeveniments sensibles són els següents:

• El compte s'ha piratejat.
  • El compte s'ha suspès o desactivat.
  • S'ha tancat la sessió del compte als dispositius o navegadors.
Com s'utilitzen les notificacions de seguretat

Google i les aplicacions i serveis participants poden fer servir les notificacions de seguretat per dur a terme accions com ara les següents:

• Identificar millor l'activitat sospitosa al compte.
  • Tancar la sessió de l'aplicació o servei participants per protegir el compte.

Gestionar la protecció multicompte

Consultar quines aplicacions i quins serveis participen en el programa
  1. Aneu a la pàgina Connexions amb aplicacions i serveis de tercers.
    • És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Per saber si participa en la protecció multicompte, seleccioneu una aplicació o un servei.
    • Si l'aplicació o el servei té la insígnia de protecció multicompte Icona de la protecció multicompte, vol dir que hi participa.
Suprimir l'accés al compte

Si ja no voleu utilitzar una aplicació o un servei de tercers que participi en el programa de protecció multicompte, podeu suprimir-ne l'accés al vostre compte.

Quan hàgiu suprimit l'accés d'una aplicació o d'un servei de tercers, l'aplicació:

• Rebrà un avís final en què s'indicarà que la connexió s'ha aturat.
  • Deixarà de rebre informes de seguretat sobre el Compte de Google.