Sisällön siirtäminen työ- tai henkilökohtaiselle tilille

Jos sinulla on ristiriitainen tili, voit säilyttää työpaikan tai muun ryhmän sähköpostiosoitteellasi luodun Google-tilin tiedostot ja muut tiedot. Voit kopioida sisältöä jompaankumpaan tai molempiin näistä sijainneista:

• työpaikkasi tai muun ryhmän luoma tili, jolla on sama sähköpostiosoite
  • henkilökohtainen Google-tili.

Voit siirtää sisältösi toiselle tilille muutamalla eri tavalla.

Mitä sinun tulee tietää, ennen kuin siirrät mitään

Pidä henkilökohtainen sisältö erillään

Jos tililläsi on sekä työhön että yksityiselämään liittyviä tietoja, suosittelemme siirtämään nämä eri tileille.

Järjestelmänvalvojasi hallitsee työtilisi tietoja

Työpaikkasi tai muun ryhmän luomalla tilillä olevia tiedostoja ja tietoja hallinnoi järjestelmänvalvoja. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä.

Jos et halua, että järjestelmänvalvojasi voi käyttää tai hallita tiettyä sisältöä, sen siirtäminen kyseiselle tilille ei ole suositeltavaa.

Järjestelmänvalvoja voi myös poistaa tiettyjä palveluja (esim. Driven tai YouTuben) kaikkien työpaikan tai muun ryhmän tilien käytöstä. Jos tietojasi tai tiedostojasi on käytöstä poistetussa palvelussa, et ehkä enää voi käyttää kyseistä sisältöä.

Vaihtoehto 1: Jaa sisältöä tai anna käyttöoikeus

Joissakin Google-tuotteissa voit jakaa tiedostoja toisen tilin kanssa tai antaa tämän tilin hallinnoida sisältöä tai tietoja. Katso tuotekohtaisia esimerkkejä alta.

Google Drive: Tiedostojen jakaminen

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita Google Drivessa toisen tilisi kanssa.

Vihje: Jos teet kopion tiedostosta, sinusta tulee kopion omistaja.

YouTube: Ylläpitäjän lisääminen kanavallesi

Voit tehdä toisesta tilistäsi YouTube-kanavasi ylläpitäjän.

1. Jos et vielä tehnyt niin, luo Google+ ‑profiili tilille, josta haluat tehdä ylläpitäjän.
  2. Kirjaudu tilille, joka on tällä hetkellä YouTube-kanavasi ylläpitäjä.
  3. Tee toisesta tilistä YouTube-kanavasi ylläpitäjä ohjeiden mukaisesti.
  4. Kun toinen tili on ollut ylläpitäjä vähintään päivän ajan, voit siirtää kanavan omistajuuden.

Vaihtoehto 2: Lataa tiedot

Voit tallentaa Google-tuotteiden sisältöä lataamalla tietosi. Voit esimerkiksi ladata Chrome-kirjanmerkit, Mapsin tallennetut paikat tai Google Kuvien valokuva-albumit.

Voit ladata nämä tiedot toiselle tilillesi ja käyttää niitä siellä.