Transferir contingut al compte de la feina o al personal

Si teniu un compte en conflicte, podeu conservar fitxers i dades del Compte de Google que hàgiu creat amb la vostra adreça electrònica a la feina o en un altre grup. Podeu copiar el contingut en un d'aquests llocs o bé en tots dos:

• Al compte creat per la vostra feina o per un altre grup i que té la mateixa adreça electrònica
  • En un Compte de Google personal

Teniu diverses opcions per transferir el vostre contingut a un altre compte.

Què he de saber abans de transferir contingut?

Mantenir el contingut personal separat

Si teniu informació tant personal com relacionada amb la feina al vostre compte, us recomanem que traslladeu aquest tipus de contingut a comptes independents.

El vostre administrador controla les dades del vostre compte de la feina

Un administrador gestiona els fitxers i les dades que formen part d'un compte creat per la vostra feina o per un altre grup. Per obtenir més informació, llegiu la política de privadesa de Google.

Si no voleu que l'administrador controli un contingut determinat o hi tingui accés, us recomanem que no el moveu al compte en qüestió.

L'administrador també pot desactivar productes específics, com ara Drive o YouTube, per a tots els comptes de la feina o d'altres grups. Si teniu fitxers o dades en un producte que s'ha desactivat, és possible que perdeu l'accés a aquest contingut.

Opció 1: compartir contingut o donar-hi accés

En alguns productes de Google, podeu compartir fitxers amb l'altre compte que tingueu o deixar que aquest compte gestioni els continguts o les dades. A continuació trobareu una llista de productes amb exemples:

Google Drive: compartir fitxers

A Google Drive, podeu compartir fitxers i carpetes amb l'altre compte que tingueu.

Consell: si feu una còpia d'un fitxer, us convertiu en propietari de la còpia.

YouTube: afegir un gestor al canal

Per fer que l'altre compte que teniu sigui gestor del vostre canal de YouTube, seguiu aquests passos:

1. Si encara no ho heu fet, creeu un canal de YouTube al compte que voleu que sigui gestor del canal.
  2. Inicieu la sessió al compte que actualment gestiona el canal de YouTube.
  3. Seguiu els passos següents per fer que l'altre compte sigui gestor del vostre canal de YouTube.
  4. Quan aquest compte hagi estat gestor almenys durant un dia, podreu transferir la propietat del canal.
Google Analytics: afegir un usuari al compte

Podeu afegir l'altre compte com a usuari al vostre compte de Google Analytics i triar un nivell de permís.

Google Ads: afegir un usuari al compte

Podeu afegir l'altre compte com a usuari al vostre compte de Google Ads i triar un nivell de permís.

Opció 2: baixar les vostres dades

Per desar el contingut que tingueu als productes de Google, podeu baixar les vostres dades. Per exemple, podeu baixar les adreces d'interès de Chrome, els llocs desats de Maps i els àlbums de fotos de Google Fotos.

Pengeu aquestes dades a l'altre compte que teniu per utilitzar-les allà.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.