Så här loggar du in med tvåstegsverifiering

Det är enkelt att logga in med tvåstegsverifiering.

1. Öppna inloggningssidan och ange användarnamn och lösenord precis som vanligt.
  2. Därefter uppmanas du att ange ett andra verifieringssteg, till exempel en sexsiffrig kod eller ett meddelande som Google skickar till din mobil. När du anger koden kan du välja att lita på datorn. Om du gör det ombeds du inte att ange ett andra verifieringssteg när du loggar in från den här datorn i fortsättningen. Om du loggar in från en annan dator måste du dock ange ett andra verifieringssteg.

Logga in med en säkerhetsnyckel

I den här artikeln finns anvisningar för hur du loggar in med en säkerhetsnyckel.

Logga in via meddelanden på mobilen

I den här artikeln finns anvisningar för hur du loggar in via meddelanden på mobilen.