Sovelluksen salasanan poistaminen

Jos kadotat laitteen tai lakkaat käyttämästä sovelluksen salasanalla valtuutettua sovellusta, peruuta sitä koskeva sovelluksen salasana. Näin kukaan ei pääse käyttämään Google-tiliäsi kyseisellä laitteella.

Sovelluksen salasanan avulla voit käyttää Google-tiliäsi sovelluksilla ja laitteilla, jotka eivät tue kaksivaiheisen vahvistuksen koodeja. Jos käytät kaksivaiheista vahvistusta ja olet kirjautunut Google-tilillesi sovelluksella tai laitteella (esimerkiksi Gmailiin iPhonella tai iPadilla), olet todennäköisesti käyttänyt sovelluksen salasanaa.

Huom. Jos iPhonesi, iPadisi tai Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan versioon, et enää tarvitse sovellusten salasanoja kaksivaiheisen vahvistuksen käyttämiseen.

Sovelluksen salasanan poistaminen:

1. Avaa Sovellussalasanat-sivu.
  2. Näet luettelon sovelluksista, joille olet luonut sovelluksen salasanan.
  3. Valitse Poista Poista sen sovelluksen vierestä, jonka käyttöoikeus poistetaan.

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android 4.0 tai uudempi, suosittelemme, että poistat Androidin Sovellukset, joilla on tilin käyttöoikeus ‑luettelosta.

Kun sovelluksen salasana on peruutettu, sillä ei voi enää kirjautua Google-tilillesi. Jos haluat antaa sovellukselle tai laitteelle tilisi käyttöluvan uudelleen, sinun täytyy luoda uusi sovelluksen salasana.