Obtenir codis de verificació amb Google Authenticator

Si heu configurat la verificació en dos passos, podeu fer servir l'aplicació Google Authenticator per generar codis. Podeu continuar generant codis sense connexió a Internet ni servei mòbil. Obteniu més informació sobre la verificació en dos passos.

Mantenir els codis de Google Authenticator sincronitzats en tots els dispositius

Google Authenticator 6.0 a Android i 4.0 a iOS introdueix l'opció de mantenir tots els codis de verificació sincronitzats en tots els dispositius: només cal que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.

Encriptació de dades
Google encripta les dades en trànsit i en repòs en tots els seus productes. En alguns productes, també oferim una protecció addicional per a les dades amb l'encriptació d'extrem a extrem (E2EE). De totes maneres, si utilitzeu l'E2EE, podeu perdre l'accés a les vostres dades de manera permanent si oblideu la contrasenya. Per garantir un conjunt complet d'opcions, pròximament implementarem l'E2EE opcional en alguns dels nostres productes, com ara Google Authenticator.

Requisits de l'aplicació

Per utilitzar Google Authenticator a l'iPhone, l'iPod Touch o l'iPad, heu de tenir:

Consell: si teniu un iPhone 3G o una versió posterior, escanegeu un codi QR per utilitzar Authenticator.

Baixar Authenticator

INSTAL·LA GOOGLE AUTHENTICATOR

Configurar Authenticator

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Seguretat.
    • Si al principi no teniu la pestanya Seguretat, llisqueu per totes les pestanyes fins que la trobeu.
    • En alguns dispositius, Seguretat es troba al menú lateral.
  3. A "Pots afegir més opcions d'inici de sessió", toqueu Authenticator.
    • És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Toqueu Configura l'autenticador.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Transferir els codis de Google Authenticator

Si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google a Google Authenticator, es crearà una còpia de seguretat dels codis i es restauraran automàticament en qualsevol dispositiu nou que utilitzeu.

També podeu transferir els codis manualment a un altre dispositiu, encara que no tingueu la sessió iniciada en un Compte de Google:
Per transferir manualment els codis d'Authenticator a un telèfon nou, necessiteu:

• El dispositiu antic amb els codis de Google Authenticator
  • La versió més recent de l'aplicació Google Authenticator instal·lada al telèfon antic
  • El telèfon nou
  1. Al telèfon nou, instal·leu l'aplicació Google Authenticator.
  2. A l'aplicació Google Authenticator, toqueu Comença i inicieu la sessió.
  3. Toqueu Menú i, a continuació, Transfereix els comptes i, a continuació, Importa els comptes.
  4. Al telèfon antic, creeu un codi QR:
    1. A l'aplicació Authenticator, toqueu Menú i, a continuació, Transfereix els comptes i, a continuació, Exporta els comptes.
    2. Seleccioneu els comptes que voleu transferir al telèfon nou.
    3. Toqueu Següent.
      • Si transferiu més d'un compte, és possible que el telèfon antic creï més d'un codi QR.
  5. Al telèfon nou, toqueu Escaneja un codi QR.

Després d'escanejar els codis QR, se us confirmarà que s'han transferit els vostres comptes d'Authenticator.

Consell: si la càmera no pot escanejar el codi QR, pot ser que hi hagi massa informació. Proveu de tornar a fer l'exportació amb menys comptes.

Utilitzar Authenticator en diversos comptes

Configurar la verificació en dos passos per a diversos comptes

Authenticator pot generar codis per a diversos comptes des del mateix dispositiu mòbil. Cada Compte de Google ha de tenir una clau secreta diferent.

Per configurar més comptes:

Activar la pantalla de privadesa

Per obtenir més protecció local, podeu activar la pantalla de privadesa a Google Authenticator. Això requereix un desbloqueig biomètric (Face ID o Touch ID) per permetre l'ús de l'aplicació.

Per activar la pantalla de privadesa:

• A l'aplicació Authenticator, toqueu Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Pantalla de privadesa.
  • Activeu el commutador.