Obtenir codis de verificació amb Google Authenticator

Si configures la verificació en dos passos, pots utilitzar l'aplicació Google Authenticator per rebre codis. Pots rebre codis encara que no tinguis connexió a Internet ni servei mòbil. Obtén més informació sobre la verificació en dos passos.

Requisits de l'aplicació

Per utilitzar Google Authenticator al dispositiu Android, necessites el següent:

Baixar Google Authenticator

INSTAL·LA GOOGLE AUTHENTICATOR

Configurar Google Authenticator

1. Al dispositiu, ves al teu Compte de Google.
  2. A la part superior, al tauler de navegació, toca Seguretat.
  3. A "Inici de sessió a Google", toca Verificació en dos passos. És possible que hagis d'iniciar la sessió.
  4. A la secció "Afegeix més segons passos per verificar la teva identitat", ves a "Aplicació Authenticator" i toca Configura.
  5. Segueix els passos en pantalla.

Obtenir codis en un telèfon nou

Transferir codis d'Authenticator a un telèfon Android nou

Necessitaràs el següent:

• el telèfon Android antic amb codis de Google Authenticator
  • la versió més recent de l'aplicació Google Authenticator instal·lada al telèfon antic
  • el telèfon Android nou
  • una connexió a Internet activa
  1. Al telèfon nou, instal·la l'aplicació Google Authenticator.
  2. A l'aplicació, toca Comença.
  3. A la part inferior, toca Vols importar comptes existents?
  4. Al telèfon antic, crea un codi QR. Per fer-ho, segueix aquests passos:
    1. A l'aplicació Authenticator, toca Més Més i després Transfereix els comptes i després Exporta els comptes.
    2. Selecciona quins comptes vols transferir al telèfon nou i, a continuació, toca Següent.
      • Si transfereixes diversos comptes, és possible que el telèfon antic creï més d'un codi QR.
  5. Al telèfon nou, toca Escaneja un codi QR.
  6. Després d'escanejar els codis QR, se't confirmarà que els teus comptes de Google Authenticator s'han transferit.
Canviar el telèfon al qual s'envien els codis d'Authenticator
  1. Al dispositiu, ves al teu Compte de Google.
  2. A la part superior, al tauler de navegació, selecciona Seguretat.
  3. A "Inici de sessió a Google", toca Verificació en dos passos. És possible que hagis d'iniciar la sessió.
  4. A "Segons passos disponibles", cerca "Aplicació Authenticator" i toca Canvia el telèfon.
  5. Segueix els passos en pantalla.

Problemes habituals

Corregir un codi incorrecte

Si el teu codi no és correcte, confirma el següent:

• Has introduït el codi abans que caduqués.
  • L'hora del dispositiu és correcta segons la teva zona horària local.

Si el codi continua sent incorrecte, sincronitza el dispositiu Android. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Authenticator Authenticator.
  2. A la part superior dreta, selecciona Més Més i després Correcció de l'hora als codis i després Sincronitza ara.
  3. A la pantalla següent, l'aplicació confirma que l'hora s'ha sincronitzat. Pots utilitzar els codis de verificació per iniciar la sessió.
    • La sincronització només afecta l'hora interna de l'aplicació Google Authenticator. La configuració de data i hora del dispositiu no canviarà.

Utilitzar Google Authenticator amb diversos comptes o dispositius

Configurar la verificació en dos passos per a diversos comptes

Google Authenticator pot enviar codis per a diversos comptes des del mateix dispositiu mòbil. Cada Compte de Google necessita una clau secreta diferent.

Per configurar més comptes, fes el següent:

1. Activa la verificació en dos passos per a cada compte. Obtén més informació sobre la verificació en dos passos.
  2. Utilitza la mateixa aplicació Google Authenticator.
Configurar Google Authenticator en diversos dispositius

Per generar codis de verificació des de més d'un dispositiu, segueix aquests passos:

1. Als dispositius que vols utilitzar, verifica que Google Authenticator estigui instal·lat.
  2. Al teu Compte de Google, ves a la secció Verificació en dos passos.
  3. Si ja has configurat Google Authenticator per al teu compte, suprimeix aquest compte de l'aplicació.
  4. Per configurar la verificació en dos passos per a l'aplicació Authenticator, segueix els passos en pantalla. Utilitza el mateix codi QR o la mateixa clau secreta en cadascun dels dispositius. Obtén més informació sobre la verificació en dos passos.
  5. Per assegurar-te que funciona correctament, confirma que els codis de verificació de cada dispositiu siguin els mateixos.