Instal·lar Google Authenticator

Si heu configurat la verificació en dos passos, podeu fer servir l'aplicació Google Authenticator per rebre codis encara que no tingueu connexió a Internet ni servei mòbil.

Requisits

Nota: si teniu un compte de la feina, del centre educatiu o d'un altre grup, és possible que la vostra organització no permeti la verificació en dos passos. Parleu amb l'administrador per confirmar-ho.

Per poder utilitzar Google Authenticator en un dispositiu Android, necessiteu tenir el següent:

Baixar l'aplicació

INSTAL·LEU GOOGLE AUTHENTICATOR

Configurar l'aplicació

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració i després Google i després Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Seguretat.
  3. A "Inici de sessió de Google", toqueu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. A "Configura un segon pas alternatiu", cerqueu "Aplicació Authenticator" i toqueu Configura.
  5. Seguiu els passos en pantalla.
  6. Per verificar que funciona, obteniu un codi de l'aplicació Authenticator i introduïu-lo a la configuració.

Si el codi és correcte, veureu una confirmació.

Si el codi no és correcte, torneu-ho a provar. Si continueu tenint problemes, verifiqueu que l'hora del dispositiu sigui correcta o obteniu més informació sobre els problemes habituals.

Configurar la verificació en dos passos per a diversos comptes de Google

Google Authenticator pot generar codis per a diversos comptes des del mateix dispositiu mòbil.

Cada compte de Google necessita una clau secreta diferent. Per configurar més comptes, activeu la verificació en dos passos per a cada compte i feu servir la mateixa aplicació Google Authenticator.

Configurar Google Authenticator en diversos dispositius

Podeu configurar Google Authenticator de manera que pugueu generar codis de verificació des de més d'un dispositiu.

1. Comproveu que hàgiu baixat Google Authenticator en tots els dispositius que vulgueu utilitzar.
  2. Aneu a la secció Verificació en dos passos del compte de Google.
  3. Si ja heu configurat Google Authenticator per al vostre compte, suprimiu aquest compte d'Authenticator.
  4. Seguiu els passos de la pantalla per configurar la verificació en dos passos per a l'aplicació Authenticator. Feu servir el mateix codi QR o la mateixa clau secreta en tots els dispositius.
  5. Per comprovar si funciona, assegureu-vos que els codis de verificació dels dos dispositius siguin els mateixos.

Google Authenticator no genera contrasenyes d'aplicació. Després d'activar la verificació en dos passos, si se us demana una nova contrasenya d'aplicació, inicieu la sessió utilitzant una contrasenya d'aplicació.