Obtenir codis de verificació amb Google Authenticator

Si configures la verificació en dos passos, pots utilitzar l'aplicació Google Authenticator per rebre codis. Pots rebre codis encara que no tinguis connexió a Internet ni servei mòbil. Obtén més informació sobre la verificació en dos passos.

Requisits de l'aplicació

Per utilitzar Google Authenticator al dispositiu Android, heu de tenir:

Baixar Google Authenticator

INSTAL·LA GOOGLE AUTHENTICATOR

Configurar Google Authenticator

1. Al dispositiu, aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, al tauler de navegació, toqueu Seguretat.
  3. A "Inici de sessió a Google", toqueu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. A la secció "Afegeix més segons passos per verificar la teva identitat", aneu a "Aplicació Authenticator" i toqueu Configura.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Obtenir codis en un telèfon nou

Transferir codis de Google Authenticator a un telèfon nou

Necessiteu:

• El telèfon Android antic amb codis de Google Authenticator
  • La versió més recent de l'aplicació Google Authenticator instal·lada al telèfon antic
  • El telèfon nou
  1. Al telèfon nou, instal·leu l'aplicació Google Authenticator.
  2. A l'aplicació, toqueu Comença.
  3. A la part inferior, toqueu Vols importar comptes existents?
  4. Al telèfon antic, creeu un codi QR:
    1. A l'aplicació Authenticator, toqueu Més Més i després Transfereix els comptes i després Exporta els comptes.
    2. Seleccioneu quins comptes voleu transferir al telèfon nou i, a continuació, toqueu Següent.
      • Si transferiu diversos comptes, és possible que el telèfon antic creï més d'un codi QR.
  5. Al telèfon nou, toqueu Escaneja un codi QR.
  6. Després d'escanejar els codis QR, se us confirmarà que s'han transferit els vostres comptes de Google Authenticator.

Consell: si la càmera no pot escanejar el codi QR, pot ser que hi hagi massa informació. Proveu de tornar a fer l'exportació amb menys comptes.

Canviar el telèfon al qual s'envien els codis d'Authenticator
  1. Al dispositiu, aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, al tauler de navegació, seleccioneu Seguretat.
  3. A "Inici de sessió a Google", toqueu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. A "Segons passos disponibles", cerqueu "Aplicació Authenticator" i toqueu Canvia el telèfon.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Problemes habituals

Corregir un codi incorrecte

Si el codi no és correcte, confirmeu que:

• Heu introduït el codi abans que caduqués.
  • L'hora del dispositiu és correcta segons la vostra zona horària local.

Si el codi continua sent incorrecte, sincronitzeu el dispositiu Android:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Authenticator Authenticator.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Correcció de l'hora als codis i després Sincronitza ara.
  3. A la pantalla següent, l'aplicació confirma que l'hora s'ha sincronitzat. Podeu utilitzar els codis de verificació per iniciar la sessió.
    • La sincronització només afecta l'hora interna de l'aplicació Google Authenticator. La configuració de data i hora del dispositiu no canviarà.

Utilitzar Google Authenticator amb diversos comptes o dispositius

Configurar la verificació en dos passos per a diversos comptes

Google Authenticator pot enviar codis per a diversos comptes des del mateix dispositiu mòbil. Cada Compte de Google necessita una clau secreta diferent.

Per configurar més comptes, fes el següent:

1. Activa la verificació en dos passos per a cada compte. Obtén més informació sobre la verificació en dos passos.
  2. Utilitza la mateixa aplicació Google Authenticator.
Configurar Google Authenticator en diversos dispositius

Per generar codis de verificació des de més d'un dispositiu, segueix aquests passos:

1. Als dispositius que vols utilitzar, verifica que Google Authenticator estigui instal·lat.
  2. Al teu Compte de Google, ves a la secció Verificació en dos passos.
  3. Si ja has configurat Google Authenticator per al teu compte, suprimeix aquest compte de l'aplicació.
  4. Per configurar la verificació en dos passos per a l'aplicació Authenticator, segueix els passos en pantalla. Utilitza el mateix codi QR o la mateixa clau secreta en cadascun dels dispositius. Obtén més informació sobre la verificació en dos passos.
  5. Per assegurar-te que funciona correctament, confirma que els codis de verificació de cada dispositiu siguin els mateixos.