Slå av 2-trinns bekreftelse

Kontoen din er sikrere når du bruker et passord og en bekreftelseskode for å logge på. Hvis du tar bort dette ekstra laget med sikkerhet, må du bare oppgi passordet ditt når du logger på. Det kan gjøre det enklere for uvedkommende å få tilgang til kontoen din.

1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Totrinnsbekreftelse i «Sikkerhet»-delen. Du må kanskje logge på.
  3. Velg Slå av.
  4. Bekreft at du vil slå av 2-trinns bekreftelse, i forgrunnsvinduet som åpnes. Velg Slå av.

Ødelegg alle reservekodene du har lagret for å logge på denne kontoen.

Oppheving av app-passord du ikke bruker lenger

Hvis du har brukt app-passord til å gi apper tilgang til Google-kontoen din, kan du se feilmeldinger når du slår av 2-trinns bekreftelse. Hvis dette skjer, skriver du inn passordet for Google-kontoen din på nytt.

Vi anbefaler at du opphever app-passordene dine:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg Google-pålogging i «Sikkerhet»-delen.
  3. Velg App-passord. Du må kanskje logge på.
  4. Velg Fjern Fjern ved siden av en app eller enhet.

Neste gang du logger på appen eller enheten, blir du bedt om å skrive inn brukernavnet og passordet til Google-kontoen din. Hvis du ikke blir spurt umiddelbart i en app, kan det ta lengre tid å registrere at app-passordet er opphevet.