Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä

Tilisi on paremmin suojattu, kun sisäänkirjautuminen edellyttää salasanaa ja vahvistuskoodia. Jos poistat tämän suojaustason käytöstä, sinulta kysytään kirjautuessasi vain salasanaa. Tällöin tilille voi olla helpompi murtautua.

1. Avaa Google-tilisi.
  2. Valitse Tietoturva-osiosta Kaksivaiheinen vahvistus. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  3. Valitse Poista käytöstä.
  4. Näet ponnahdusikkunan, joka pyytää vahvistusta kaksivaiheisen vahvistuksen poistamisesta käytöstä. Valitse Poista käytöstä.

Hävitä kaikki tilille kirjautumista varten tallentamasi varakoodit.

Käyttämättömien sovellussalasanojen peruuttaminen

Jos sovelluksilla on ollut pääsy Google-tilillesi sovellusten salasanojen avulla, saatat nähdä virheitä kun poistat kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä. Syötä tässä tapauksessa Google-tilisi salasana uudelleen.

Suosittelemme sovellusten salasanojen peruuttamista:

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse Tietoturva-osiosta Miten kirjaudut Googleen.
  3. Valitse Sovellusten salasanat. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  4. Valitse laitteen tai sovelluksen vierestä Poista Poista.

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään sovellukseen tai laitteelle, sinua pyydetään antamaan Google-tilisi käyttäjätunnus ja salasana. Jos sovellus ei pyydä näitä heti, se ei ehkä tunnista salasanan peruuttamista saman tien.