Slå totrinsbekræftelse fra

Din konto er bedre beskyttet, når du skal bruge både en adgangskode og en bekræftelseskode for at logge ind. Hvis du fjerner dette ekstra sikkerhedsniveau, bliver du kun bedt om en adgangskode, når du logger ind. Det kan gøre det lettere for andre til at bryde ind på din konto.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Tryk på Deaktiver.
  5. Bekræft ved at trykke på Deaktiver.

Destruer alle de alternative bekræftelseskoder, du har gemt til login på denne konto.

Tilbagekald app-adgangskoder, du ikke længere bruger

Hvis du har brugt app-adgangskoder til at give apps adgang til din Google-konto, vil du muligvis få fejl, når du deaktiverer totrinsbekræftelse. Hvis dette sker, kan du indtaste adgangskoden til din Google-konto igen.

Vi anbefaler, at du tilbagekalder dine app-adgangskoder:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst.
  3. Tryk på App-adgangskoder under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Tryk på Fjern Fjern ud for en app eller enhed.

Næste gang du logger ind i appen eller på enheden, bliver du bedt om at angive brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto. Hvis en app ikke anmoder om login med det samme, kan det tage længere tid til at registrere, at dens app-adgangskode er blevet tilbagekaldt.