Slå totrinsbekræftelse fra

Din konto er bedre beskyttet, når du skal bruge både en adgangskode og en bekræftelseskode for at logge ind. Hvis du fjerner dette ekstra sikkerhedsniveau, bliver du kun bedt om en adgangskode, når du logger ind. Det kan gøre det lettere for andre til at bryde ind på din konto.

1. Åbn din Google-konto.
  2. Vælg Totrinsbekræftelse i sektionen "Sikkerhed". Du skal muligvis logge ind.
  3. Vælg Deaktiver.
  4. Der vises et pop op-vindue, hvor du skal bekræfte, at du vil slå totrinsbekræftelse fra. Vælg Deaktiver.

Destruer alle de alternative bekræftelseskoder, du har gemt til login på denne konto.

Tilbagekaldelse af app-adgangskoder, du ikke længere bruger

Hvis du har brugt app-adgangskoder til at give apps adgang til din Google-konto, vil du muligvis få fejl, når du deaktiverer totrinsbekræftelse. Hvis dette sker, kan du indtaste adgangskoden til din Google-konto igen.

Vi anbefaler, at du tilbagekalder dine app-adgangskoder:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Vælg Sådan logger du ind på din Google-konto i sektionen "Sikkerhed".
  3. Vælg App-adgangskoder. Du skal muligvis logge ind.
  4. Vælg Fjern Fjern ud for en app eller enhed.

Næste gang du logger ind i appen eller på enheden, bliver du bedt om at angive brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto. Hvis en app ikke anmoder om login med det samme, kan der gå længere tid, før den registrerer, at dens app-adgangskode er blevet tilbagekaldt.