Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä

Tilisi on paremmin suojattu, kun sisäänkirjautuminen edellyttää salasanaa ja vahvistuskoodia. Jos poistat tämän suojaustason käytöstä, sinulta kysytään kirjautuessasi vain salasanaa. Tällöin tilille voi olla helpompi murtautua.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Tietoturva.
  2. Valitse Miten kirjaudut Googleen ‑kohdasta Kaksivaiheinen vahvistus.
  3. Valitse Poista käytöstä.
  4. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka pyytää sinua vahvistamaan, että haluat poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä. Valitse Poista käytöstä.

Hävitä kaikki tilille kirjautumista varten tallentamasi varakoodit.

Käyttämättömien sovellussalasanojen peruuttaminen

Jos sovelluksilla on ollut pääsy Google-tilillesi sovellusten salasanojen avulla, saatat kohdata virheitä kun poistat kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä. Syötä tässä tapauksessa Google-tilisi salasana uudelleen.

Suosittelemme sovellusten salasanojen peruuttamista:

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Tietoturva.
  2. Valitse Miten kirjaudut Googleen ‑kohdasta Sovellusten salasanat.
  3. Valitse laitteen tai sovelluksen vierestä Poista Poista .

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään sovellukseen tai laitteelle, sinua pyydetään antamaan Google-tilisi käyttäjätunnus ja salasana. Jos sovellus ei pyydä näitä heti, siltä saattaa kestää kauemmin havaita, että sovelluksen salasana on peruutettu.