Kaheastmelise kinnitamise väljalülitamine

Kui kasutate sisselogimiseks parooli ja kinnituskoodi, on teie konto turvalisem. Kui eemaldate selle lisaturvakihi, küsitakse teilt sisselogimisel ainult parooli. Sellisel juhul võib kontole sissemurdmine lihtsam olla.

1. Avage oma iPhone’is või iPadis Gmaili rakendus .
    2. Puudutage paremas ülaosas oma profiilipilti või initsiaali ja siis valikut Google'i konto. Kui te Gmaili ei kasuta, minge saidile myaccount.google.com.
  1. Tik bovenaan op Beveiliging.
  2. Tik onder 'Kuidas Google'isse sisse logite' op Verificatie in twee stappen.
  3. Selecteer Uitschakelen.
  4. Er wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u kunt bevestigen dat u verificatie in twee stappen wilt uitschakelen. Selecteer Uitschakelen.

Vernietig alle back-upcodes die u heeft opgeslagen om in te loggen op dit account.

App-wachtwoorden intrekken die u niet meer gebruikt

Als u app-wachtwoorden gebruikte om apps toegang te geven tot uw Google-account, worden er mogelijk fouten weergegeven wanneer u verificatie in twee stappen uitschakelt. Als dit gebeurt, geeft u het wachtwoord van uw Google-account opnieuw op.

We raden u aan uw app-wachtwoorden in te trekken:

1. Avage oma iPhone’is või iPadis Gmaili rakendus .
    2. Puudutage paremas ülaosas oma profiilipilti või initsiaali ja siis valikut Google'i konto. Kui te Gmaili ei kasuta, minge saidile myaccount.google.com.
  1. Tik bovenaan op Beveiliging.
  2. Tik onder 'Kuidas Google'isse sisse logite' op App-wachtwoorden.
  3. Selecteer Verwijderen Eemalda naast een app of apparaat.

De volgende keer dat u inlogt bij de app of het apparaat, wordt u gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Google-account op te geven. Als een app dit niet meteen vraagt, duurt het mogelijk langer voordat wordt herkend dat het app-wachtwoord is ingetrokken.

Otsing
Kustuta otsing
Sule otsing
Peamenüü
true
Abikeskusest otsimine