Desactivar la verificació en dos passos

El vostre compte estarà més segur si cal una contrasenya i un codi de verificació per iniciar-hi la sessió. Si suprimiu aquesta capa de seguretat addicional, només se us demanarà una contrasenya en iniciar la sessió, de manera que si algú vol accedir sense permís al vostre compte ho tindrà més fàcil.

1. Obriu el Compte de Google.
  2. A la secció "Seguretat", seleccioneu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  3. Seleccioneu Desactiva.
  4. S'obrirà una finestra emergent perquè confirmeu que voleu desactivar la verificació en dos passos. Seleccioneu Desactiva.

Destruïu tots els codis de seguretat que hàgiu desat per iniciar la sessió en aquest compte.

Revocar contrasenyes d'aplicació que ja no s'utilitzen

Si utilitzàveu contrasenyes d'aplicació per permetre que les aplicacions accedissin al Compte de Google, és possible que vegeu errors quan desactiveu la verificació en dos passos. Si és així, torneu a introduir la contrasenya del Compte de Google.

Us recomanem que seguiu aquests passos per revocar les contrasenyes d'aplicació:

1. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A la secció "Seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Trieu Contrasenyes d'aplicació. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Al costat d'una aplicació o d'un dispositiu, seleccioneu Suprimeix Elimina.

La propera vegada que inicieu la sessió a l'aplicació o al dispositiu, se us demanarà que introduïu el nom d'usuari i la contrasenya del Compte de Google. Si una aplicació no us ho demana de seguida, és possible que tardi més a adonar-se que la seva contrasenya d'aplicació s'ha revocat.