Com us ajuda Google a suprimir dades del compte

Les nostres eines de privadesa i seguretat s'han dissenyat perquè pugueu controlar les vostres dades i protegir-les. En funció dels vostres controls d'activitat, és possible que l'activitat als productes i serveis de Google, com ara la Cerca, Chrome i YouTube, es desi al vostre Compte de Google. Podeu utilitzar La meva activitat per veure i suprimir aquestes dades.

Com funciona la supressió de l'activitat

Com suprimeix Google l'activitat del vostre compte

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, el nostre objectiu és suprimir-la immediatament dels llocs on és visible; així dades ja no es podran utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

A més d'ajudar-vos a suprimir dades de manera manual o automàtica, és possible que Google suprimeixi alguns tipus d'activitat abans, quan deixin de ser útils per millorar la vostra experiència.

Obteniu més informació sobre com conserva Google les dades que recopila.

Dades que es poden conservar per a finalitats limitades

Quan suprimiu alguns tipus de dades de La meva activitat, és possible que Google hagi de conservar alguna informació concreta associada al vostre Compte de Google per a finalitats específiques, com ara les següents:

• Mantenir la seguretat i prevenir fraus i abusos. Per exemple, és possible que es conservi informació sobre comptes abusius per impedir aquest tipus de comportament en el futur.
  • Mantenir un registre financer. Per exemple, si compreu una aplicació a Google Play, és possible que Google conservi informació sobre aquesta transacció per a les finalitats necessàries de comptabilitat.
  • Complir els requisits legals o normatius. Per exemple, si Google rep una citació legal, és possible que la informació es conservi tal com exigeix la llei.
  • Garantir la continuïtat dels serveis. Per exemple, si compartiu informació amb altres persones (com ara en utilitzar l'Assistent de Google per enviar un missatge a algú), suprimir l'activitat del vostre Compte de Google no suprimirà el missatge que hàgiu enviat.
  • Permetre la comunicació directa amb Google. Per exemple, si suggeriu la modificació d'un lloc a Google Maps.

Dades anonimitzades

Per millorar determinats serveis, és possible que es conservi una versió anonimitzada de les vostres dades després que les suprimiu. Les dades anonimitzades ja no poden associar-se a l'usuari ni al compte.

Per exemple, si suprimiu una cerca de La meva activitat, és possible que es conservi una versió anonimitzada del que hàgiu cercat per crear funcions com les tendències de cerca globals.

Ús dels serveis de Google

Quan se suprimeixen dades, certa informació sobre l'ús que feu dels serveis de Google es conserva fins que se suprimeix el Compte de Google, com ara quins serveis de Google utilitzeu i amb quina freqüència ho feu.

Per exemple, si suprimiu una adreça que heu cercat a Google Maps, és possible que el vostre compte encara emmagatzemi dades que indiquin que heu utilitzat la funció d'indicacions. D'aquesta manera, Google Maps pot evitar mostrar-vos com podeu utilitzar la funció d'indicacions en el futur.

Com protegeix Google la vostra privadesa

Com podeu gestionar i suprimir la vostra activitat

Per cercar i suprimir l'activitat, aneu a activity.google.com. Podeu baixar les vostres dades en qualsevol moment.

Suprimir dades desades en altres llocs

Triar quina activitat es desa al vostre compte

Per ajudar-vos a triar quina activitat es desa al vostre Compte de Google a partir d'ara, podeu utilitzar els controls d'activitat. Les dades desades a La meva activitat no se suprimeixen quan desactiveu els controls d'activitat.