Importér passord til Google-kontoen din

Du kan importere passord til Google-kontoen din og deretter sjekke om noen passord ikke er sikre. Passordene i Google-kontoen din blir synkronisert på alle enhetene du logger på.

Trinn 1: Last ned passordene dine som en CSV-fil

Bare passord i CSV-filformatet kan importeres til Google-kontoen din.

For å finne ut hvordan du laster ned passordene dine, går du til brukerstøtten for appen for passordadministrering du bruker.

Tips: For å sikre at passordene dine er riktig formatert, åpne CSV-filen. Sjekk om den første linjen i CSV-filen inneholder disse kolonnenavnene:

• nettadresse
  • brukernavn
  • passord

Oppdater CSV-filen hvis den ikke gjør det.

Trinn 2: Importér passord

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Øverst til høyre velger du Innstillinger Innstillinger og så Importér og så Velg en fil.
  3. Velg filen.
  4. Velg Importér.

Trinn 3: Slett CSV-passordfilen

Når du har importert passord til Google-kontoen din, sletter du CSV-passordfilen du lastet ned.

Hvis du ikke sletter passordfilen, kan alle som har tilgang til enheten, åpne filen og få tilgang til passordene dine.

Se etter usikre passord

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Velg Gå til passordsjekken.

Kan ikke importere passordene

Bruk en CSV-fil

Bare CSV-filer kan brukes til å importere passord til Google-kontoen din. Pass på at du velger CSV-filtypen når du laster ned passordfilen.

Oppdater CSV-filen

1. Åpne CSV-filen.
  2. Sjekk at den første linjen i CSV-filen inkluderer følgende kolonnenavn: nettadresse,brukernavn,passord
  3. Oppdater navnet hvis den første linjen i CSV-filen har en relatert kolonne med et annet navn. Eksempel:
    1. Hvis den første linjen i CSV-filen er brukernavn,passord,nettsted
    2. Endre den første linjen til: brukernavn,passord,nettadresse

Sjekk grensene for import og lagring av passord

• Du kan importere 3000 passord om gangen. Hvis du vil importere mer enn 3000 passord, deler du dem inn i flere CSV-filer og importerer filene hver for seg.
  • Du kan lagre opptil 10 000 passord i Google-kontoen din.