Salasanojen tuominen Google-tilille

Voit tuoda salasanat Google-tilillesi ja tarkistaa sitten, ovatko ne turvallisia. Google-tilisi salasanat synkronoidaan kaikilla laitteilla, joille kirjaudut sisään.

Vaihe 1: Lataa salasanasi .CSV-tiedostona

Vain .CSV-tiedostomuodossa olevat salasanat voidaan tuoda Google-tilillesi.

Lue lisää salasanojen lataamisesta käyttämäsi salasanojen ylläpitosovelluksen ohjekeskuksesta.

Vinkki: Avaa .CSV-tiedosto varmistaaksesi, että salasanat on muotoiltu oikein. Tarkista, että .CSV-tiedoston ensimmäisellä rivillä on nämä sarakkeiden nimet:

• url
  • username
  • password

Muussa tapauksessa päivitä .CSV-tiedosto.

Vaihe 2: Tuo salasanoja

1. Siirry osoitteeseen passwords.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset ja sitten Tuo ja sitten Valitse tiedosto.
  3. Valitse tiedosto.
  4. Valitse Tuo.

Vaihe 3: Poista .CSV-salasanatiedosto

Kun olet tuonut salasanat Google-tilillesi, poista lataamasi .CSV-salasanatiedosto.

Jos et poista salasanatiedostoa, kaikki, joilla on pääsy laitteelle, voivat avata tiedoston ja käyttää salasanojasi.

Vaarantuneiden salasanojen tarkistaminen

1. Siirry osoitteeseen passwords.google.com.
  2. Valitse Siirry Salasanan tarkistukseen.

Salasanojen tuonti ei onnistu

.CSV-tiedoston käyttäminen

Salasanojen tuonti Google-tilille onnistuu vain käyttämällä .CSV-tiedostoja. Muista valita .CSV-tiedostotyyppi ladatessasi salasanatiedostoa.

.CSV-tiedoston päivittäminen

1. Avaa .CSV-tiedosto.
  2. Varmista, että .CSV-tiedoston ensimmäinen rivi sisältää nämä sarakkeiden nimet: "url,username,password"
  3. Jos tiedoston ensimmäisellä rivillä on vastaava sarake, joka on nimetty eri tavalla, päivitä nimi. Esimerkki:
    1. Jos .CSV-tiedoston ensimmäinen rivi näyttää tältä: "username,password,website",
    2. muuta ensimmäinen rivi muotoon "username,password,url"

Salasanojen tuonti- ja tallennustilarajojen tarkistaminen

• Voit tuoda 3 000 salasanaa kerrallaan. Jos sinun täytyy tuoda yli 3 000 salasanaa, jaa ne useaan .CSV-tiedostoon ja tuo tiedostot yksitellen.
  • Voit tallentaa Google-tilillesi enintään 10 000 salasanaa.