Importér adgangskoder til din Google-konto

Du kan importere adgangskoder til din Google-konto og derefter tjekke, om nogle af adgangskoderne er usikre. Adgangskoderne på din Google-konto synkroniseres med alle de enheder, du logger ind på.

Trin 1: Download dine adgangskoder som en .CSV-fil

Det er kun adgangskoder med filformatet .CSV, som kan importeres til din Google-konto.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine adgangskoder, ved at gå til supportsiden for den app til administration af adgangskoder, du bruger.

Tip! Åbn din .CSV-fil for at sikre, at dine adgangskoder er formateret korrekt. Tjek, om den første linje i din .CSV-fil indeholder følgende kolonnenavne:

• webadresse
  • brugernavn
  • adgangskode

Hvis ikke den gør det, skal du opdatere din .CSV-fil.

Trin 2: Importér adgangskoder

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Øverst til venstre skal du vælge Indstillinger Indstillinger og derefter Importér og derefter Vælg en fil.
  3. Vælg din fil.
  4. Vælg Importér.

Trin 3: Slet din .CSV-fil med adgangskoder

Når du har importeret adgangskoder til din Google-konto, skal du slette den .CSV-fil med adgangskoder, du har downloadet.

Hvis du ikke sletter din fil med adgangskoder, kan alle med adgang til enheden åbne filen og få adgang til dine adgangskoder.

Tjek, om der er usikre adgangskoder

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Vælg Gå til Adgangskodetjek.

Adgangskoderne kan ikke importeres

Brug en .CSV-fil

Det er kun .CSV-filer, som kan bruges til at importere adgangskoder til din Google-konto. Sørg for, at du vælger filtypen .CSV, når du downloader din fil med adgangskoder.

Opdater din .CSV-fil

1. Åbn din .CSV-fil.
  2. Sørg for, at den første linje i din .CSV-fil indeholder følgende kolonnenavne: webadresse,brugernavn,adgangskode
  3. Hvis den første linje i din .CSV-fil har en relateret kolonne med et andet navn, skal du opdatere navnet. Eksempel:
    1. Hvis den første linje i din .CSV-fil er: brugernavn,adgangskode,website
    2. Rediger den første linje til: brugernavn,adgangskode,webadresse

Tjek grænserne for import af adgangskoder og lagerplads

• Du kan importere 3.000 adgangskoder ad gangen. Hvis du har brug for at importere mere end 3.000 adgangskoder, skal du opdele dem i flere .CSV-filer og importere filerne hver for sig.
  • Du kan gemme op til 10.000 adgangskoder på din Google-konto.