Importar contrasenyes al Compte de Google

Podeu importar contrasenyes al vostre Compte de Google i, a continuació, comprovar si n'hi ha de no segures. Les contrasenyes del vostre Compte de Google se sincronitzaran en tots els dispositius en què inicieu la sessió.

Pas 1: baixeu les contrasenyes com a fitxer CSV

Al vostre Compte de Google es poden importar només contrasenyes en format de fitxer CSV.

Per obtenir informació sobre com podeu baixar les contrasenyes, aneu al centre d'ajuda que ofereixi l'aplicació de gestió de contrasenyes que utilitzeu.

Consell: per assegurar-vos que les contrasenyes tinguin el format correcte, obriu el fitxer CSV. Comproveu que la primera línia del fitxer CSV inclogui aquests noms de columna:

• url
  • username
  • password

Si no és així, actualitzeu el fitxer CSV.

Pas 2: importeu les contrasenyes

1. Aneu a passwords.google.com.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Configuració Configuració i, a continuació, Importa i, a continuació, Selecciona un fitxer.
  3. Trieu el fitxer.
  4. Seleccioneu Importa.

Pas 3: suprimiu el fitxer CSV de contrasenyes

Després d'importar les contrasenyes al vostre Compte de Google, suprimiu el fitxer CSV de contrasenyes que heu baixat.

Si no el suprimiu, tothom que tingui accés al dispositiu podrà obrir el fitxer i accedir a les vostres contrasenyes.

Comprovar si hi ha contrasenyes no segures

1. Aneu a passwords.google.com.
  2. Seleccioneu Ves a Comprovació de contrasenya.

No es poden importar contrasenyes

Utilitzar un fitxer CSV

Només es poden utilitzar fitxers CSV per importar contrasenyes al vostre Compte de Google. Assegureu-vos de seleccionar el tipus de fitxer CSV quan baixeu el fitxer de contrasenyes.

Actualitzar un fitxer CSV

1. Obriu el fitxer CSV.
  2. Assegureu-vos que la primera línia del fitxer CSV inclogui aquests noms de columna: "url,username,password".
  3. Si la primera línia del vostre fitxer CSV té una columna relacionada amb un nom diferent, actualitzeu-lo. Per exemple:
    1. Si la primera línia del CSV és: "username,password,website".
    2. Canvieu-la a: "username,password,url".

Comprovar els límits d'importació i d'emmagatzematge de contrasenyes

• Podeu importar 3.000 contrasenyes alhora. Si n'heu d'importar més, dividiu-les en diversos fitxers CSV i importeu-los per separat.
  • Podeu emmagatzemar fins a 10.000 contrasenyes al vostre Compte de Google.