Så här kan Google hjälpa dig att dela data på ett säkert sätt med appar och tjänster från tredje part

Om du vill låsa upp användbara funktioner kan du välja att dela data mellan ditt Google-konto och konton från appar och tjänster från tredje part.

Logga in med Google

Funktionen Logga in med Google gör det enklare att logga in på konton hos tredje part med ditt befintliga Google-konto.

Så delar du data på ett säkert sätt med Logga in med Google.

Åtkomst för tredje part till ditt Google-konto

Om du vill låsa upp användbara funktioner kan du ge appar och tjänster från tredje part åtkomst till ditt Google-konto.

Läs om hur du kan dela din Google-data med tredje part

Länkade tredjepartskonton som Google har åtkomst till

Du kan länka ett konto från en app eller tjänst från tredje part till ditt Google-konto. När de två kontona har länkats kan du interagera med appen eller tjänsten från tredje part på enheter där du är inloggad med ditt Google-konto.

Läs om hur Google hjälper dig att dela data på ett säkert sätt genom Google-kontolänkning.