Slik hjelper Google deg med å dele data trygt med tredjepartsapper og -tjenester

For å få tilgang til nyttige opplevelser kan du velge å dele data mellom Google-kontoen din og kontoer i tredjepartsapper og -tjenester.

«Logg på med Google»

Ved å bruke «Logg på med Google» kan du enkelt og trygt logge på tredjepartskontoer med den eksisterende Google-kontoen din.

Slik kan du bruke «Logg på med Google» for å dele data trygt.

Tredjepartstilgang til Google-kontoen din

For å få tilgang til nyttige funksjoner kan du gi tredjepartsapper og -tjenester tilgang til Google-kontoen din.

Se hvordan du kan dele Google-dataene dine med tredjeparter.

Tilknyttede tredjepartskontoer som Google har tilgang til

Du kan knytte kontoer fra tredjepartsapper eller -tjenester til Google-kontoen din. Når de er tilknyttet, kan du bruke tredjepartsappene eller -tjenestene på enheter som er logget på Google-kontoen din.

Se hvordan Google hjelper deg med å dele data trygt via Google-kontotilknytning.