Hoe Google je helpt gegevens op een veilige manier te delen met apps en services van derden

Je kunt de gegevens van je Google-account delen met accounts van apps en services van derden en andersom. Zo kun je toegang tot nuttige functies krijgen.

Inloggen met Google

Als je inlogt met Google, kun je met je bestaande Google-account makkelijk en beveiligd inloggen op accounts van derden.

Meer informatie over hoe je je gegevens beveiligd deelt via Inloggen met Google

Toegang van derden tot je Google-account

Je kunt apps en services van derden toegang geven tot je Google-account om nuttige functies te kunnen gebruiken.

Meer informatie over hoe je je Google-gegevens kunt delen met derden

Gekoppelde accounts van derden waartoe Google toegang heeft

Je kunt een account van een app of service van derden koppelen aan je Google-account. Na de koppeling kun je gebruikmaken van die app of service van derden op apparaten waarop je bent ingelogd op je Google-account.

Meer informatie over hoe Google je helpt gegevens beveiligd te delen door je Google-accounts te koppelen