Miten Google auttaa jakamaan dataasi turvallisesti kolmannen osapuolen sovelluksille ja palveluille

Jos haluat käyttää tiettyjä hyödyllisiä ominaisuuksia, voit halutessasi jakaa dataa Google-tililtäsi kolmannen osapuolen sovelluksissa ja palveluissa oleville tileille.

Kirjaudu Google-tilillä ‑ominaisuus

Kirjaudu Google-tilillä -ominaisuus auttaa sinua kirjautumaan kolmansien osapuolten tileille helposti ja turvallisesti Google-tililläsi.

Lue lisää siitä, miten Kirjaudu Google-tilillä auttaa jakamaan dataa turvallisesti.

Kolmannen osapuolen pääsy Google-tilillesi

Voit saada hyödyllisiä ominaisuuksia antamalla kolmannen osapuolen sovelluksille ja palveluille pääsyn Google-tilillesi.

Lue lisää siitä, miten voit jakaa Google-dataasi kolmansille osapuolille.

Linkitetyt kolmannen osapuolen tilit, joihin Googlella on pääsy

Voit linkittää tilin kolmannen osapuolen sovelluksesta tai palvelusta Google-tiliisi. Linkityksen jälkeen voit käyttää kolmannen osapuolen sovellusta tai palvelua laitteilla, joille olet kirjautunut Google-tililläsi.

Lue, miten Google auttaa jakamaan dataa turvallisesti Google-tilin linkittämisen avulla.