Sådan hjælper Google dig med at dele data med tredjepartsapps og -tjenester på sikker vis

Du kan få adgang til nyttige brugeroplevelser ved at vælge at dele data mellem din Google-konto og dine konti i tredjepartsapps og -tjenester.

Log ind med Google

Log ind med Google hjælper dig med nemt og sikkert at logge ind på tredjepartskonti ved hjælp af din eksisterende Google-konto.

Sådan hjælper Log ind med Google dig med at dele data på en sikker måde.

Tredjepartsadgang til din Google-konto

Du kan give tredjepartsapps og -tjenester adgang til din Google-konto, så du kan få adgang til nyttige funktioner.

Se, hvordan du kan dele dine Google-data med tredjeparter.

Tilknyttede tredjepartskonti, som Google har adgang til

Du kan knytte en konto fra en tredjepartsapp eller -tjeneste til din Google-konto. Når du har knyttet den pågældende tredjepartsapp eller -tjeneste til din Google-konto, kan du interagere med den på enheder, hvor du er logget ind på din Google-konto.

Se, hvordan Google hjælper dig med at dele data via Google-kontotilknytning på sikker vis.