Henkilöllisyyden vahvistaminen voimassa olevalla henkilötodistuksella

Tässä ohjekeskuksen artikkelissa kerrotaan päivityksestä, joka näkyy osalle sisällöntuottajista. Testaamme tietyille ominaisuuksille uutta kelpoisuusehtoa väärinkäytösten vähentämiseksi. Jos olet mukana kokeilussa, sinulta saatetaan pyytää valinnaisia lisävahvistustietoja ominaisuuksia käyttäessäsi.

Tässä yhteisön keskusteluryhmän ketjussa voit esittää kysymyksiä ja saada lisätietoja.

Jos vahvistat henkilöllisyytesi henkilötodistuksella, varmista seuraavat asiat:

• Todistus on voimassa.
  • Todistus on ajan tasalla.
  • Henkilötodistukseen merkitty syntymäaika on sama kuin Google-tilillä ilmoitettu syntymäaika.
  • Olet tarkistanut alta, täytyykö alueellasi peittää joitakin henkilötodistuksen tietoja.

Alta näet eri alueilla hyväksyttävät henkilötodistukset ja niitä koskevat vaatimukset:

• Ajokortti
  • Henkilökortti
  • Passi
  • Oleskelulupa