Din seneste aktivitet

I Gmail har du mulighed for at se oplysninger om den seneste aktivitet i din indbakke. Hvis du vil have adgang til disse oplysninger, skal du blot klikke på linket Detaljer ud for linjen Seneste kontoaktivitet nederst på en Gmail-side. Få flere oplysninger

Bemærk! Denne valgmulighed er for øjeblikket ikke tilgængelig for andre produkter, der er knyttet til din Google-konto.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.