Darrera activitat del compte

Podeu consultar el vostre historial d'inicis de sessió, que inclou les dates i les hores en què s'ha fet servir el vostre compte de Gmail. També podeu veure les adreces IP des de les quals s'hi ha accedit.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Consultar l'activitat del compte

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a Detalls.

Consell: també podeu consultar la pàgina Activitat de seguretat recent per veure les actualitzacions de seguretat de tot el vostre Compte de Google.

Informació que es mostra a la pàgina "Activitat en aquest compte"

A la pàgina "Activitat en aquest compte" s'hi mostren els registres d'inici de sessió i s'hi inclou la informació que es descriu a continuació.

Informació de sessions simultànies

A la secció "Informació de sessions simultànies" hi veureu si teniu la sessió iniciada a Gmail en un altre dispositiu, en un altre navegador o en una altra ubicació.

Tipus d'accés

A la secció "Tipus d'accés" veureu el navegador, el dispositiu o el servidor de correu (per exemple, POP o IMAP) des del qual heu accedit a Gmail.

Si heu donat autorització a una aplicació, veureu la ubicació (l'adreça IP) de l'aplicació de tercers.

Ubicació (adreça IP)

Podeu veure les 10 darreres adreces IP i ubicacions aproximades des de les quals s'ha accedit al vostre compte de Gmail.

Si heu rebut un advertiment sobre activitat inusual al compte, també podreu veure fins a tres adreces IP addicionals etiquetades com a sospitoses.

Pot ser que vegeu diverses adreces IP o ubicacions a la vostra activitat per diversos motius:

• Si utilitzeu POP o IMAP per llegir el correu en altres serveis, com ara Apple Mail o Microsoft Outlook, aquesta informació d'ubicació també s'inclourà.
  • Si utilitzeu Recollida de missatges, es mostrarà una IP de Google, perquè els missatges es recullen a través d'un servidor de Google.
  • Si utilitzeu Gmail al telèfon o a la tauleta, pot ser que es mostri la ubicació del vostre servei d'Internet o de l'operador de telefonia mòbil, que pot estar a molta distància de la vostra ubicació. Mentre el nom de l'operador coincideixi amb el vostre, no hi ha cap problema.

Resoldre problemes

Em sembla que algú més té accés al meu compte

Si no reconeixeu l'activitat de la pàgina, com ara una ubicació o un tipus d'accés, pot ser que algú hagi obtingut accés al vostre compte mitjançant la pesca de credencials o programari maliciós.

1. Canvieu la contrasenya immediatament.
  2. Seguiu els consells de seguretat de Gmail per protegir el compte.