Få kontakt med tillgänglighetsteamet

Googles tillgänglighetsteam skapar relationer med tillgänglighetsorganisationer och organisationer för funktionsnedsatta, utbildnings- och rehabiliteringscenter, utbildningsinstitutioner, företag och annat. Om din organisation vill kontakta Googles tillgänglighetsteam ska du fylla i Ansökningsformulär för Google Tillgänglighet för att ange uppgifter för förslaget.

Tips! Vi kan bara granska förslag på engelska. Vi kan inte garantera ett svar men vi skickar vidare ansökan till lämpligt team för granskning.