Utilitzar el zoom o la lupa a la pantalla d'un Chromebook

Podeu ampliar la pantalla o canviar-ne la resolució per trobar millor els elements a la pantalla del Chromebook.

Ampliar o reduir una pàgina

Podeu ampliar o reduir la pàgina que esteu veient i alhora conservar la mida d'altres parts de la pantalla.
  • Ampliar la pàgina: premeu Ctrl i +.
  • Reduir la pàgina: premeu Ctrl i -.
  • Restablir el zoom: premeu Ctrl+0.

Ampliar o reduir el contingut de la pantalla

Podeu ampliar o reduir tot el que hi ha a la pantalla, cosa que inclou la fila d'aplicacions i de pestanyes. Per fer-ho, canvieu la resolució de la pantalla.
  • Per ampliar la pantalla, reduïu la resolució: premeu Ctrl+Maj i +.
  • Per reduir la pantalla, augmenteu la resolució: premeu Ctrl+Maj i -.
  • Restablir la resolució: premeu Ctrl+Maj+0.
Consell: a la pantalla tàctil, podeu mantenir premuda una àrea amb dos dits i, a continuació, despinçar-los per ampliar la pantalla o pinçar-los per reduir-la.

Ampliar la pantalla

Podeu ampliar la pantalla com si féssiu servir una lupa.

Ampliar tota la pantalla

Per ampliar ràpidament tota la pantalla, premeu Ctrl+Cerca +m o Ctrl+Menú d'aplicacions +m.
Per gestionar l'ampliació de la pantalla:
  1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
    • També podeu prémer Alt+Maj+s.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Pantalla", activeu l'opció Lupa de pantalla completa.
  4. Trieu com us voleu moure per la pantalla ampliada.
    • Moure-us contínuament: activeu l'opció Mou la pantalla contínuament mentre es mou el ratolí.
    • Mantenir el ratolí centrat: activeu l'opció Mou la pantalla i mantén el ratolí al centre.
    • Moure la pantalla quan el ratolí toqui la vora: activeu l'opció Mou la pantalla quan el ratolí toqui les vores de la pantalla.
  5. Per triar el nivell de zoom, al costat de "Nivell de zoom de pantalla completa", seleccioneu la fletxa avall .
Consells:
  • Per desplaçar-vos, premeu Ctrl+Alt+amunt , avall , esquerra o dreta . També podeu prémer Tab per passar d'un element de la pantalla a un altre.
  • En mode de pantalla completa a la pantalla tàctil, utilitzeu dos dits per moure-us per la pantalla.

Ampliar una part de la pantalla

Trobareu la secció ampliada al terç superior de la pantalla. La pantalla predeterminada es mostrarà a sota. Per ampliar la secció superior de la pantalla, premeu Ctrl+Cerca +d o Ctrl+Menú d'aplicacions+d.
  1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
    • També podeu prémer Alt+Maj+s.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Pantalla", activeu l'opció Lupa acoblada.
  4. Per triar el nivell de zoom, al costat de "Nivell de zoom acoblat", seleccioneu la fletxa avall .
  5. Per canviar la part que està ampliada, moveu el cursor o premeu Tab.
Consell: quan escriviu a la secció inferior de la pantalla, s'amplia a la part superior de la pantalla.

Canviar el nivell d'ampliació

• Per augmentar l'ampliació: premeu Ctrl+Alt+Augmenta la brillantor .
    • També podeu prémer Ctrl+Alt i desplaçar-vos cap amunt amb dos dits pel ratolí tàctil.
  • Per reduir l'ampliació: premeu Ctrl+Alt+Disminueix la brillantor .
    • També podeu prémer Ctrl+Alt i desplaçar-vos cap avall amb dos dits.