Accessibilitat a l'aplicació mòbil YouTube Kids

L'aplicació YouTube Kids és compatible amb TalkBack, la funció d'accessibilitat d'Android que ofereix assistència d'accessibilitat per a usuaris invidents i amb poca visió. Ves al Centre d'ajuda d'Accessibilitat d'Android per obtenir més informació o per saber com s'activa aquesta opció de configuració.

Introducció

Un cop hagis activat la configuració d'accessibilitat d'Android, pots aprofitar TalkBack i Exploració tàctil per explorar els vídeos i les opcions de configuració de l'aplicació YouTube. Revisa les instruccions d'Exploració tàctil per obtenir més informació sobre aquestes funcions.

Explorar l'aplicació

Quan hagis obert l'aplicació, pots fer servir dos dits per desplaçar-te de dreta a esquerra i veure vídeos, canals i llistes de reproducció aptes per a famílies. Fes doble toc sobre una miniatura per veure el vídeo o explorar el canal o la llista de reproducció. Fes doble toc al botó "Enrere" per tornar enrere.

Cercar vídeos

Fes doble toc al botó "Cerca" i afegeix els termes de cerca al quadre d'edició "Cerca a YouTube Kids". Per fer una cerca per veu, fes doble toc al botó "Cerca per veu" i dicta els termes de cerca.

Reproduir vídeos

Quan trobis un vídeo que vulguis reproduir, fes-hi doble toc per començar la reproducció. El vídeo es reproduirà automàticament en mode de pantalla completa. Torna a fer doble toc per minimitzar el vídeo durant la reproducció.

• Omet l'anunci: fes doble toc al botó "Pots ometre l'anunci" per ometre l'anunci que es mostra abans del vídeo.
  • Posa en pausa: fes doble toc al botó "Posa en pausa el vídeo" per posar-lo en pausa.
  • Vídeo següent: fes doble toc al botó "Vídeo següent" per reproduir el següent vídeo relacionat.

A sota del vídeo trobaràs vídeos relacionats que pots reproduir.

Reproduir vídeos automàticament

Aquesta opció està desactivada de manera predeterminada. Quan la reproducció automàtica està activada, es reprodueix automàticament un altre vídeo relacionat.

Per activar la reproducció automàtica:

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo a YouTube Kids.
  2. Fes doble toc al botó "Més opcions" per navegar fins al menú d'opcions del vídeo.
  3. Fes doble toc al botó "Reproducció automàtica" per activar la reproducció automàtica. Torna a fer-hi doble toc per desactivar-la.
Configurar un temporitzador

Per configurar un temporitzador:

1. Fes doble toc al botó "Control parental". Es troba a l'extrem inferior dret de qualsevol pàgina.
  2. Al menú "Només per als pares" que s'obre, introdueix els números sol·licitats i, a continuació, toca el botó "ENVIA".
  3. Fes doble toc al botó "Temporitzador".
  4. Fes doble toc al botó "Resta un minut" o al botó "Afegeix un minut" per definir un límit de temps.
  5. Fes doble toc al botó "INICIA EL TEMPORITZADOR".
Enviar suggeriments

Per enviar suggeriments sobre l'aplicació:

1. Fes doble toc al botó "Control parental".
  2. Al menú "Només per als pares" que s'obre, introdueix els números sol·licitats i, a continuació, toca el botó "ENVIA".
  3. Fes doble toc al botó "Suggeriments".
  4. Fes doble toc a "M'AGRADA" o "NO M'AGRADA".
  5. Fes doble toc al botó "ENVIA SUGGERIMENTS" i, a continuació, introdueix els teus comentaris.
  6. Fes doble toc a "Captura de pantalla" per incloure'n una als suggeriments.
  7. Fes doble toc al botó "Envia".
Informar de vídeos inadequats

Per informar d'un vídeo inadequat:

1. Ves al vídeo de què vols informar.
  2. Fes doble toc al botó "Més opcions".
  3. Fes doble toc al botó "Informa".
  4. Fes doble toc al botó "Àudio inadequat", al botó "Imatges inadequades" o al botó "Altres".
  5. Fes doble toc a "INFORMA".
Esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions

Per esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions, les pàgines Torna a visualitzar i Recomanats, i els vídeos sense connexió:

1. Fes doble toc al botó "Control parental".
  2. Al menú "Només per als pares" que s'obre, introdueix els números sol·licitats i, a continuació, toca el botó "ENVIA".
  3. Fes doble toc al botó "Configuració".
  4. Fes doble toc a la icona de perfil del nen a qui vulguis actualitzar la configuració.
  5. Fes doble toc a "Esborra l'historial".
  6. Fes doble toc al botó "D'acord".
Configuració de l'àudio

Per desactivar l'àudio que es reprodueix a l'aplicació:

1. A l'extrem superior esquerre de la pantalla, fes doble toc al botó "Icona del perfil".
  2. Fes doble toc al botó "EDITA" per canviar la configuració del perfil seleccionat.
  3. Fes doble toc al botó "Configuració".
  4. Fes doble toc als interruptors "Música de l'aplicació" i "Efectes de so" per activar i desactivar aquestes funcions.
Configuració de la cerca

Per desactivar la cerca:

1. Fes doble toc al botó "Control parental".
  2. Al menú "Només per als pares" que s'obre, introdueix els números sol·licitats i, a continuació, toca el botó "ENVIA".
  3. Fes doble toc al botó "Configuració".
  4. Fes doble toc a la icona de perfil del nen a qui vulguis canviar la configuració.
  5. Fes doble toc a l'interruptor "Permet la cerca".
Posar en pausa l'historial de cerques i de visualitzacions

Si poses en pausa l'historial de cerques i de visualitzacions, les visualitzacions de vídeo noves i els termes de cerca nous no influiran en el contingut recomanat. Per posar en pausa l'historial de cerques i de visualitzacions:

1. Fes doble toc al botó "Control parental".
  2. Al menú "Només per als pares" que s'obre, introdueix els números sol·licitats i, a continuació, toca el botó "ENVIA".
  3. Fes doble toc al botó "Configuració".
  4. Fes doble toc a la icona de perfil del nen a qui vulguis canviar la configuració.
  5. Fes doble toc als interruptors "Posa en pausa l'historial de visualitzacions" i "Posa en pausa l'historial de cerques".