Utilitzar les funcions d'accessibilitat amb Gmail

Podeu utilitzar funcions d'accessibilitat comunes amb Gmail, com ara lectors de pantalla i TalkBack.

Podeu utilitzar el lector de pantalla VoiceOver amb l'aplicació Gmail als dispositius iPhone i iPad.

Pas 1: activeu VoiceOver

Si encara no heu activat VoiceOver, consulteu les instruccions que hi ha al lloc d'ajuda d'Apple.

Pas 2: utilitzeu VoiceOver

Un cop activeu VoiceOver, podeu navegar per Inbox mitjançant els gestos estàndard d'aquest lector de pantalla a iPhone o a iPad

Articles relacionats