Utilitzar les funcions d'accessibilitat amb Gmail

Podeu utilitzar funcions d'accessibilitat comunes amb Gmail, com ara lectors de pantalla i TalkBack.

Podeu utilitzar les funcions d'accessibilitat d'Android amb Gmail, com ara el lector de pantalla TalkBack i l'ampliació de pantalla, entre d'altres.

Utilitzar TalkBack

Pas 1: activeu TalkBack

Si TalkBack encara no està activat al dispositiu Android, consulteu les indicacions per activar-lo.

Pas 2: utilitzeu TalkBack

Un cop activeu TalkBack, podeu navegar per Gmail mitjançant els gestos de navegació estàndard d'aquest lector de pantalla. Són aquests:

• Lliscar amb dos dits cap avall per actualitzar la safata d'entrada.
  • Lliscar cap avall o cap a la dreta per anar a l'objecte següent de la pantalla.
  • Fer doble toc sobre un objecte per seleccionar-lo.

Canviar la mida del text

Per ajustar la mida del text a Gmail, canvieu la mida de la lletra al dispositiu Android.

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toqueu Pantalla i després Mida de la lletra.

Articles relacionats