Skärmläsningsprogram som fungerar med Google Drive

Google Drive fungerar med skärmläsare så att du kan spara, redigera och dela dina filer.

Rekommenderade webbläsare och skärmläsare

Google Drive rekommenderar Chrome och:

• NVDA eller JAWS i Windows
  • ChromeVox i ChromeOS
  • VoiceOver i MacOS

Synkronisera Drive för datorn automatiskt

Du kan automatiskt synkronisera Google Drive-filer på datorn med Google Drive-filer på webben.

När du har installerat Drive för datorn navigerar du till mappen Google Drive på datorn. Använd dina vanliga tangentkombinationer i skärmläsaren. Hoppa till filen eller mappen:

• Ange den första bokstaven i ett fil- eller mappnamn
  • Klipp och klistra in filer mellan mappar

Google Dokument, Kalkylark och Presentationer

Om du Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär är nytt för dig läser du om hur du använder Dokumentredigerare med en skärmläsare.