Instructies voor de Be My Eyes-app

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek in de zoekbalk naar Be My Eyes.
  3. Tik op Installeren en dan Openen.
    1. Neem het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Be My Eyes door.
    2. Tik op Ik ga akkoord.
    3. Voltooi de individuele gebruikersinstellingen.
  4. Tik op Specialized Help (Gespecialiseerde hulp) en dan Google.
  5. Tik op Call Google (Google bellen).
    1. De eerste keer dat je belt, neem je het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google door.
    2. Tik op Ik ga akkoord.
    3. Er wordt automatisch een gesprek gestart zodat je in contact kunt komen met een Google-specialist die support biedt voor gebruikers met een beperking.