Instruccions de l'aplicació Be My Eyes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la barra de cerca, cerca Be My Eyes.
  3. Toca Instal·la i, a continuació, Obre.
    1. Revisa la política de privadesa i les condicions del servei de Be My Eyes.
    2. Toca Accepto.
    3. Completa la configuració d’usuari individual.
  4. Toca Ajuda especialitzada i, a continuació, Google.
  5. Toca Truca a Google.
    1. La primera vegada que truquis, revisa la política de privadesa i les condicions del servei de Google.
    2. Toca Accepto.
    3. S’inicia una trucada automàticament i se't posa en contacte amb un especialista de l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.