Utilitzar grups de pestanyes amb el teclat

Podeu organitzar les pestanyes en grups amb el teclat.

Crear un grup de pestanyes

Per crear un grup de pestanyes:

1. Obriu el menú de pestanyes.
  2. Seleccioneu Afegeix una pestanya a un grup nou.
  3. Poseu un nom al grup.
  4. Premeu Retorn.

Obrir el menú dels grups de pestanyes

Windows

1. A l'ordinador amb Windows, obriu Chrome.
  2. Per anar a la selecció de pestanyes, premeu F6 fins que es posi el focus en les pestanyes.
  3. Per canviar el focus a una pestanya concreta, premeu Tab per avançar o Maj+Tab per retrocedir.
  4. Per obrir el menú del grup de pestanyes, premeu Menú Menú.
  5. Per seleccionar una opció del menú:
    • Per moure-us cap amunt o cap avall, premeu la fletxa amunt Fletxa amunt o la fletxa avall Fletxa avall.
    • Per moure-us cap a l'esquerra o cap a la dreta, premeu la fletxa esquerra Cometa angular cap a l'esquerra o la fletxa dreta Fletxa dreta.
    • Per seleccionar una opció del menú, premeu Retorn.

Chromebook

1. Al Chromebook, obriu Chrome.
  2. Per anar a la selecció de pestanyes, premeu Ctrl+Tab.
  3. Per canviar el focus a una pestanya concreta, premeu Ctrl+Enrere o Ctrl+Endavant .
  4. Per obrir el menú del grup de pestanyes:
    • Premeu Cerca +Maj+Augmenta el volum .
    • També podeu prémer Menú d'aplicacions +Maj+Augmenta el volum .
  5. Per seleccionar una opció del menú:
    • Per moure-us cap amunt o cap avall, premeu la fletxa amunt Fletxa amunt o la fletxa avall Fletxa avall.
    • Per moure-us cap a l'esquerra o cap a la dreta, premeu la fletxa esquerra Cometa angular cap a l'esquerra o la fletxa dreta Fletxa dreta.
    • Per seleccionar una opció del menú, premeu Retorn.

Mac

1. Al Mac, obriu Chrome.
  2. Assegureu-vos de tenir VoiceOver activat.
  3. Per anar a la selecció de pestanyes, premeu Tab.
  4. Per canviar el focus a una pestanya concreta, premeu Tab per avançar o Maj+Tab per retrocedir.

Afegir pestanyes a un grup o suprimir-ne

Per afegir una pestanya a un grup:

1. Obriu el menú de pestanyes.
  2. Seleccioneu Afegeix una pestanya al grup i, a continuació, el nom del grup de pestanyes.

Per suprimir una pestanya d'un grup:

1. Obriu el menú de pestanyes.
  2. Seleccioneu Suprimeix una pestanya d'un grup.

Moure, replegar i desplegar grups de pestanyes

Podeu replegar un grup de pestanyes perquè només es mostri el nom del grup o un cercle de color. També el podeu desplegar perquè es mostrin totes les pestanyes.

Per replegar o desplegar un grup de pestanyes:

1. Canvieu el focus a la capçalera del grup de pestanyes.
  2. Premeu la barra espaiadora o Retorn.

Consell: quan un grup de pestanyes està replegat, només podeu seleccionar el grup. No podeu seleccionar pestanyes concretes de dins del grup.

Per moure una pestanya o un grup de pestanyes:

1. Canvieu el focus a la pestanya o al grup de pestanyes.
  2. Premeu Ctrl+fletxa esquerraCometa angular cap a l'esquerra o Ctrl+fletxa dreta Fletxa dreta.