Een tekstcursor gebruiken om te navigeren en tekst te selecteren

Je kunt met je toetsenbord op webpagina's navigeren, tekst selecteren en op links klikken in plaats van dit met de muis te doen. Deze instelling wordt browsen met navigatietoetsen genoemd.

Browsen met navigatietoetsen inschakelen

1. Open Chrome Chrome op je computer.
  2. Selecteer Meer Ordenen en dan Instellingen.
  3. Klik linksonder op Toegankelijkheid.
  4. Zet Navigeren op pagina's met een tekstcursor aan.
Tip: Je kunt browsen met navigatietoetsen ook inschakelen met de sneltoets F7.
  • Op Chromebook is de sneltoets Ctrl + Zoeken  + 7 of Ctrl + Launcher  + 7.