Skift indstillinger for Handlingstid

Denne mulighed kan vælges på enheder med Android 10.0 eller ældre.

Du kan vælge, hvor længe du vil have vist beskeder, der beder dig om at foretage en handling, men som kun vises midlertidigt.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter Handlingstid (Hjælpefunktioner får timeout).
  3. Vælg dit foretrukne timeout: Standard, 10 sekunder, 30 sekunder, 1 minut eller 2 minutter.

Bemærk! Denne indstilling understøttes ikke i alle apps.