Ansluta hörapparater till enheten

Det här alternativet finns på enheter med Android 10.0 eller senare.

Du kan parkoppla hörapparater till Android-enheten.

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Anslutna enheter följt av Parkoppla en ny enhet.
  3. Välj hörapparaten i listan över tillgängliga enheter.
    • Om du har fler än en hörapparat: Vänta tills den första hörapparaten har anslutits och tryck sedan på den andra hörapparaten i listan över tillgängliga enheter.
  4. Om du vill ändra inställningarna trycker du på Inställningar Inställningar bredvid hörapparatens namn.

Om du har en Pixel-telefon kan du läsa mer om telefonens kompatibilitet med hörapparater.