Kuulolaitteiden liittäminen laitteeseen

Kun käytät kuulolaitteita, ne vahvistavat ääntä ja helpottavat kuulemista.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 14:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Kuulolaiteyhteensopivuus

"M" tai akustinen kuuntelutila

Jos haluat käyttää kuulolaitetta "M"-tilassa tai akustisessa kuuntelutilassa, varmista, että laitteen valintana on "M". Aseta sitten Android-laitteen vastaanotin kuulolaitteen sisäänrakennetun mikrofonin tai mikrofonien lähelle. Kuulolaite saa Pixel-puhelimen audion sisäänrakennettujen mikrofonien kautta.

T tai induktiivinen kuuntelutila

Jos haluat käyttää kuulolaitettasi "T"-tilassa tai induktiivisessa kuuntelutilassa, varmista, että laitteen valintana "T". Laita sitten kuulolaiteyhteensopivuustila (HAC) päälle Android-laitteella (katso alta). Kuulolaite vastaanottaa vain audiosignaaleihin perustuvia magneettikenttiä, jotka luodaan induktiivista kuuntelua tukevalla Pixel-puhelimella.

Voit liittää kuulolaitteita Android-laitteeseesi.

Kokeile ensin muodostaa laitepari yhdistettyjen laitteiden kanssa, sillä menetelmä toimii kaikkien kuulolaitteiden kanssa.

Laiteparin muodostaminen verkkoon yhdistettävien laitteiden avulla

Alla oleva menetelmä koskee kaikkia kuulolaitteita.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet ja sitten Muodosta uusi laitepari.
  3. Valitse kuulolaitteesi käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
    • Jos sinulla on useita kuulolaitteita: Odota, että ensimmäinen kuulolaite on yhdistetty, ja valitse sitten toinen kuulolaite käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Kun molemmat kuulolaitteet on yhdistetty, tilana näkyy "Aktiivinen, vasen ja oikea".
  4. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse kuulolaitteen nimen vierestä Asetukset Asetukset.

Vinkki: Jos sinulla on Pixel-puhelin, lue lisää puhelimesi kuulolaiteyhteensopivuudesta.

Laiteparin muodostaminen saavutettavuusominaisuuden avulla

Tärkeää: Alla oleva menetelmä toimii parhaiten ASHA-yhteensopivien kuulolaitteiden kanssa.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Saavutettavuus ja sitten Kuulolaitteet ja sitten Muodosta uusi laitepari.
  3. Valitse kuulolaitteesi käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
    • Varmista, että kuulolaitteesi on laiteparin muodostustilassa.
    • Jos sinulla on useita kuulolaitteita: Odota, että ensimmäinen kuulolaite on yhdistetty, ja valitse sitten toinen kuulolaite käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Kun molemmat kuulolaitteet on yhdistetty, tilan viestinä näkyy "Aktiivinen, vasen ja oikea".
Vinkkejä
  • Jos et löydä kuulolaitettasi: Voit valita kuulolaitteesi napauttamalla Yhdistetyt laitteet ‐sivulta tai Kaikki Bluetooth-laitteet ‐sivulta En näe kuulolaitettani.
  • Näin luot pikakuvakkeen kuulolaitteisiin: Napauta Saavutettavuus ja sitten Kuulolaitteet ja sitten Kuulolaitteen pikakomento.