Kuulolaitteiden liittäminen laitteeseesi

Tämä asetus on käytettävissä laitteilla, joissa on Android 10.0 tai uudempi versio.

Voit liittää kuulolaitteita Android-laitteeseesi.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet ja sitten Muodosta uusi laitepari.
  3. Valitse kuulolaitteesi käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
    • Jos sinulla on useita kuulolaitteita: odota, että ensimmäinen kuulolaite on liitetty, ja valitse sitten toinen kuulolaite käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
  4. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse kuulolaitteen nimen vierestä Asetukset Asetukset.

Jos sinulla on Pixel-puhelin, lue lisää puhelimesi kuulolaiteyhteensopivuudesta.