Slut høreapparater til din enhed

Når du bruger høreapparater, forstærker det lyden, og det gør det nemmere for dig at høre.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 14 eller nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Høreapparatskompatibilitet

"M" eller akustisk tilkoblingstilstand

Hvis du vil bruge dit høreapparat i "M"-tilstand (akustisk tilkoblingstilstand), skal du sørge for, at høreapparatet er indstillet til "M", og at Android-enhedens modtager er placeret tæt på høreapparatets indbyggede mikrofon eller mikrofoner. Høreapparatet modtager lyd fra Pixel-telefonen via de indbyggede mikrofoner.

"T" eller teleslyngetilstand (induktiv)

Hvis du vil bruge høreapparatet i "T"-tilstand (induktiv, teleslyngetilstand), skal du sørge for, at høreapparatet er indstillet til "T", og aktivere tilstanden for høreapparatskompatibilitet (HAC, Hearing Aid Compatibility) på din Android-enhed (se nedenfor). Høreapparatet modtager kun lydsignalbaserede magnetiske felter, som genereres af en Pixel-telefon, der er kompatibel med induktiv tilkobling.

Du kan parre høreapparater med din Android-enhed:

Prøv at parre med "Forbundne enheder" først, da metoden fungerer sammen med alle typer høreapparater.

Par med "Forbundne enheder"

Metoden nedenfor fungerer sammen med alle typer høreapparater.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Forbundne enheder og derefter Par en ny enhed.
  3. Vælg dit høreapparat på listen over tilgængelige enheder.
    • Hvis du har mere end ét høreapparat: Vent, indtil det første høreapparat er tilsluttet, og tryk derefter på det andet høreapparat på listen over tilgængelige enheder. Når begge er parret, vises statussen "Aktiv, venstre og højre".
  4. Hvis du vil ændre indstillingerne, skal du trykke på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på høreapparatet.

Tip! Hvis du har en Pixel-telefon, kan du få flere oplysninger om telefonens kompatibilitet med høreapparater.

Par med "Hjælpefunktioner"

Vigtigt! Nedenstående metode fungerer bedst med ASHA-kompatible høreapparater.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter Høreapparater og derefter Par en ny enhed for at få flere oplysninger.
  3. Vælg dine høreapparater på listen over tilgængelige enheder.
    • Sørg for, at dine høreapparater er i parringstilstand.
    • Hvis du har mere end ét høreapparat: Vent, indtil det første høreapparat er tilsluttet, og tryk derefter på det andet høreapparat på listen over tilgængelige enheder. Når begge er parret, vises meddelelsen "Aktiv, venstre og højre".
Tips!
  • Hvis du ikke kan finde dit høreapparat: Tryk på Kan du ikke se dit høreapparat?, og vælg dine høreapparater på siden "Forbundne enheder" eller "Alle Bluetooth-enheder".
  • Sådan opretter du en genvej til høreapparater: Tryk på Hjælpefunktioner og derefter Høreapparater og derefter Genvej til høreapparat.