Slut høreapparater til din enhed

Denne mulighed kan vælges på enheder med Android 10.0 eller ældre.

Du kan parre høreapparater med din Android-enhed.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Forbundne enheder efterfulgt af Par ny enhed.
  3. Vælg dit høreapparat på listen over tilgængelige enheder.
    • Hvis du har mere end ét høreapparat: Vent, indtil det første høreapparat er tilsluttet, og tryk derefter på det andet høreapparat på listen over tilgængelige enheder.
  4. Hvis du vil skifte indstillingerne, skal du trykke på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på høreapparatet.

Hvis du har en Pixel-telefon, kan du få flere oplysninger om telefonens kompatibilitet med høreapparater.