Connectar audiòfons a un dispositiu

Quan utilitzes audiòfons, el so s'amplifica i pots sentir-lo més fàcilment.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 14 o versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Compatibilitat amb audiòfons

Mode d'acoblament acústic o "M"

Per utilitzar l'audiòfon en mode "M" o mode d'acoblament acústic, comprova que l'audiòfon tingui el mode "M" definit i col·loca el receptor del dispositiu Android a prop dels micròfons integrats de l'audiòfon. L'audiòfon rebrà l'àudio del telèfon Pixel a través dels micròfons integrats.

Mode d'acoblament inductiu (telebobina) o "T"

Per utilitzar l'audiòfon en mode "T" o mode d'acoblament inductiu (telebobina), comprova que l'audiòfon tingui el mode "T" definit i activa el mode de compatibilitat amb audiòfons al dispositiu Android (consulta la informació que hi ha més avall). L'audiòfon només rebrà camps magnètics basats en senyals d'àudio generats pel telèfon Pixel amb acoblament inductiu.

Per vincular audiòfons amb el dispositiu Android:

Primer prova de vincular el dispositiu amb "Dispositius connectats", ja que el mètode funciona amb tots els tipus d'audiòfons.

Vincular amb "Dispositius connectats"

El mètode que es descriu a continuació funciona amb tots els tipus d'audiòfons.

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Dispositius connectats i, a continuació, Vincula un dispositiu nou.
  3. Tria el teu audiòfon a la llista de dispositius disponibles.
    • Si tens més d’un audiòfon, espera fins que es connecti el primer i, a continuació, toca l’altre a la llista de dispositius disponibles. Un cop vinculats, l'estat canviarà a "Actiu, esquerre i dret".
  4. Per canviar la configuració, al costat del nom de l'audiòfon, toca Configuració Configuració.

Consell: si tens un telèfon Pixel, obtén informació sobre la compatibilitat amb audiòfons del telèfon.

Vincular amb "Accessibilitat"

Important: el mètode que es descriu a continuació funciona millor amb audiòfons compatibles amb ASHA.

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, Audiòfons i, a continuació, Vincula un dispositiu nou.
  3. A la llista de dispositius disponibles, tria els teus audiòfons.
    • Comprova que els audiòfons estiguin en mode de vinculació.
    • Si tens més d’un audiòfon, espera fins que es connecti el primer i, a continuació, toca l’altre a la llista de dispositius disponibles. Un cop vinculats, l'estat mostrarà el missatge "Actiu, esquerre i dret".
Consells:
  • Si no trobes l'audiòfon: per triar els teus audiòfons, a la pàgina "Dispositius connectats" o "Tots els dispositius Bluetooth", toca No veus el teu audiòfon?.
  • Per crear una drecera per als audiòfons: toca Accessibilitat i, a continuació, Audiòfons i, a continuació, Drecera de l'audiòfon.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda