Contact opnemen met het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking

Het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking kan ondersteuning bieden bij het gebruik van Google-producten. Onder deze ondersteuning vallen toegankelijkheidsfuncties, aanvullende functies en ondersteunende technologie.

Contact opnemen met een specialist

Volg de link bij een supportoptie om contact op te nemen met een specialist. Als een kanaal als niet beschikbaar wordt vermeld, ga je naar de lijst met openingstijden en talen om na te gaan wanneer het beschikbaar komt.

Telefoon

Kanaal momenteel niet beschikbaar. Raadpleeg de openingstijden en talen hieronder.

Chat

Kanaal momenteel niet beschikbaar. Raadpleeg de openingstijden en talen hieronder.

E-mail

Be My Eyes

Kanaal momenteel niet beschikbaar. Raadpleeg de openingstijden en talen hieronder.

American Sign Language (ASL)

Openingstijden en talen voor het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking

Alle supportopties zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Telefoon, chat en Be My Eyes

Engels:

04:00 - 19:00 uur PT, 11:00 - 02:00 uur GMT

E-mail

Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Braziliaans-Portugees:

04:00 - 19:00 uur PT, 11:00 - 02:00 uur GMT

American Sign Language (ASL)

08:00 - 17:00 uur PT

Bronnen