Liukusäätimien käyttö TalkBackin kanssa

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 7.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Äänenvoimakkuuden, videon toiston tai muun liukusäätimen käyttäminen:

1. Etsi liukusäädin pyyhkäisemällä tai kosketuksella tutkimalla.
  2. Säädä liukusäädinta jollakin seuraavista tavoista.
    • Tapa 1: Paina äänenvoimakkuuspainikkeita.
      • Huom. Android 7.0:sta alkaen liukusäädin liikkuu 5 % kerrallaan. Android 7.0:aa aiemmissa versioissa säätöväli on 20 %.
    • Tapa 2: Anna numeroarvo.
      1. Avaa paikallinen kontekstivalikko pyyhkäisemällä ylös ja sitten oikealle.
      2. Valitse Muokkaa kelaustasoa.
      3. Poista tekstikentän aiempi arvo ja anna tilalle lukuarvo väliltä 0–100.
      4. Valitse OK.