Brug søgebjælker med TalkBack

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du finder ud af, hvilken Android-version du har.

Sådan justerer du en søgebjælke, som f.eks. lydstyrkeskyder eller videoafspilning:

1. Gå til søgebjælken ved at stryge eller udforske ved berøring.
  2. Vælg en af nedenstående metoder for at justere søgebjælken.
    • Valgmulighed 1: Tryk på knappen Lydstyrke op eller Lydstyrke ned.
      • Bemærk! I Android 7.0 eller nyere flytter søgebjælken sig 5 % ad gangen. Hvis du bruger en ældre version end Android 7.0, flytter søgebjælken sig 20 % ad gangen.
    • Valgmulighed 2: Angiv et tal.
      1. Åbn den lokale genvejsmenu ved at stryge opad og derefter til højre.
      2. Vælg Rediger niveauet for søgebjælken.
      3. Slet det aktuelle tal i tekstfeltet, og angiv derefter et tal mellem 0 og 100.
      4. Vælg OK.