Consells per utilitzar l'accés amb interruptors

Un cop hàgiu configurat l'accés amb interruptors, seguiu aquests consells per començar.

Navegació bàsica

Si utilitzeu la cerca automàtica
  1. Premeu l'interruptor per iniciar la cerca.
  2. Quan es destaqui l'element que vulgueu, premeu l'interruptor Selecciona.
Si utilitzeu la cerca per passos
  1. Premeu l'interruptor Següent per iniciar la cerca.
  2. Continueu prement Següent fins que arribeu a l'element que vulgueu seleccionar.
  3. Premeu l'interruptor Selecciona per seleccionar l'element destacat.
Si utilitzeu la selecció de grup
  1. Premeu l'interruptor per iniciar la cerca.
  2. Cerqueu l'element que vulgueu seleccionar. Identifiqueu el color del marcador que s'utilitza al grup amb l'element.
  3. Premeu l'interruptor que es correspongui amb el color del grup.
  4. Repetiu els passos 2 i 3 fins que se seleccioni l'element.
  • Els colors del marcador canvien cada vegada que premeu un interruptor.

Per deixar de destacar els elements i restablir l'eina de cerca, trieu una d'aquestes opcions:

• Seleccioneu Menú i, a continuació, Cancel·la.
  • Si teniu un interruptor sense al qual no correspon cap element destacat, premeu-lo.

Menú global

Mentre cerqueu per la pantalla, seleccioneu el botó Menú per obrir un menú global amb les opcions de navegació següents:

• Enrere: torna a la pàgina anterior o amaga el teclat si n'hi ha un de visible.
  • Inici: va a la pantalla d'inici.
  • Botó d'aplicacions recents: mostra les aplicacions obertes fa poc.
  • Notificacions: obre l'àrea de notificacions.
  • Configuració ràpida: mostra el tauler Configuració ràpida del dispositiu.
  • Volum: canvia el volum del dispositiu.
  • Activa la selecció automàtica o Desactiva la selecció automàtica.
  • Cerca per punt o Surt de la cerca per punt.
  • Cancel·la: tanca el menú global sense fer cap acció.

Les opcions següents del menú global equivalen a altres gestos que es poden fer a la pantalla del dispositiu:

• Enrere, Inici i Aplicacions recents: els botons de la barra de navegació del dispositiu.
  • Notificacions: llisqueu cap avall des de la part superior de la pantalla.
  • Configuració ràpida: llisqueu cap avall des de la part superior de la pantalla quan les notificacions siguin visibles.

Podeu personalitzar el menú global triant les opcions d'amagar, mostrar o moure elements. D'aquesta manera, podeu accedir encara més ràpidament als elements que us interessen. Per amagar elements del menú global:

1. Per obrir el menú global, seleccioneu Menú.
  2. A la part inferior del menú global, seleccioneu Edita el menú i, a continuació, Amaga l'element.
  3. Seleccioneu els elements que vulgueu amagar.
  4. Per desar els canvis, seleccioneu Finalitza.
  5. Per descartar els canvis, seleccioneu Cancel·la.

També podeu canviar l'ordre dels elements al menú global:

1. Per obrir el menú global, seleccioneu Menú.
  2. A la part inferior del menú global, seleccioneu Edita el menú i, a continuació, Mou l'element.
  3. Seleccioneu els elements que vulgueu moure i el lloc on vulgueu col·locar-los.
  4. Repetiu els passos 4 i 5 per a tots els elements que vulgueu moure.
  5. Per desar els canvis, seleccioneu Finalitza.
  6. Per descartar els canvis, seleccioneu Cancel·la.

Selecció automàtica

El menú global inclou una opció per fer clic a Activa la selecció automàtica o Desactiva la selecció automàtica.

• L'opció Selecció automàtica està activada: en fer clic en un element de la pantalla, se selecciona automàticament.
  • L'opció Selecció automàtica està desactivada: si hi ha més d'una acció disponible, podeu fer clic en un element per obrir el menú Accions. Si només hi ha una acció disponible, podeu fer clic en un element per dur a terme aquesta acció.

Menú Accions

Si la selecció automàtica està desactivada i feu clic en un element que admet diverses accions, s'obre el menú Accions. El menú inclou opcions com ara Desplega, Replega, Selecciona, Mantén premut, Desplaça cap endavant, Desplaça cap enrere, Retalla, Copia i Enganxa.

Consells per al menú Accions:

• Si l'element es pot desplaçar en diverses direccions, el menú Accions inclou l'opció Desplaça per a cada direcció, com ara cap endavant i cap enrere.
  • Quan la mateixa acció es pot aplicar a diversos elements que són al mateix lloc, el menú Accions inclou l'acció diverses vegades, una per a cada element que admet l'acció. Aquestes accions tenen assignat un número, com ara Desplaça (1) i Desplaça (2). Si no sabeu quina acció triar, proveu la primera. Si cal, podeu tornar a obrir el menú i provar la segona.
  • Juntament amb els camps de text, el menú Accions inclou les opcions Retalla, Copia, Enganxa, Destaca, Anterior, Següent, Suprimeix i Desfés
  • Per tancar el menú sense fer cap acció, seleccioneu Cancel·la.

Cerca per punt

La cerca per punt et permet triar un lloc específic de la pantalla per tocar-lo, fer-hi lliscar el dit o apropar-lo. Les línies es mouen per la pantalla, de manera que pots seleccionar una ubicació horitzontal i vertical determinada.

Per utilitzar la cerca per punt, seguiu aquests passos:

1. Comenceu a cercar per la pantalla amb el mètode que feu servir normalment.
  2. Seleccioneu Menú i, a continuació, Cerca per punt.
  3. Per començar la cerca per punt, premeu Selecciona.
    • Si utilitzeu la cerca automàtica, feu servir l'interruptor de cerca automàtica en aquest pas i als dos següents.
  4. Quan la línia de cerca per punt arribi a la posició vertical correcta, premeu Selecciona.
  5. Quan la línia de cerca per punt arribi a la posició horitzontal correcta, premeu Selecciona.
  6. Per seleccionar una acció, aneu al menú Accions.
  7. Per desactivar la cerca per punt, seleccioneu Menú i, a continuació, Surt de la cerca per punt.