Accessibility Scanner-resultater

Accessibility Scanner ser efter følgende muligheder for at forbedre din apps tilgængelighed.

Indholdsetiketter

Der er mange brugerfladekontrolelementer, hvor betydningen og brugen primært indikeres visuelt. En bruger med nedsat syn kan have svært ved at se disse indikationer.

Du kan gøre brugerfladekontrolelementer lettere tilgængelige med indholdsetiketter. Indholdsetiketter vises ikke på skærmen, men brugere med nedsat syn kan få adgang til dem via hjælpefunktionstjenester som f.eks. TalkBack eller andre skærmlæsere.

Accessibility Scanner ser efter følgende muligheder i forbindelse med indholdsetiketter:

Implementering

Accessibility Scanner undersøger View-hierarkier og identificerer, hvor brugere med nedsat motorisk funktion kan have svært ved at interagere med et layout.

Størrelse af berøringsområde

Accessibility Scanner ser efter små punkter, der kan trykkes på, som brugere med nedsat motorisk funktion kan have problemer med.

• Størrelsen af berøringselementer
    Identificer Views, der kan klikkes almindeligt og længe på, som er mindre end 48 x 48 dp i alle dimensioner eller 32 x 32 dp for Views i vinduer med indtastningsmetode eller ved kanten af displayet. Du kan ændre minimumsstørrelsen under indstillingerne for Accessibility Scanner. Få flere oplysninger om størrelsen af berøringsområder.
Lav kontrast

Accessibility Scanner foreslår forbedringer af farvekontrastforhold for at gøre din app mere tilgængelig for brugere med nedsat syn.

• Kontrasten i tekst og billeder
    Identificer tekst eller billeder med et kontrastforhold på mindre end 3,0 mellem tekstfarven og baggrundsfarven (for udfyldte TextViews) eller mellem forgrundsfarven og baggrundsfarven (for ImageViews). Du kan ændre minimumsforholdet under indstillingerne for Accessibility Scanner. Få flere oplysninger om farvekontrast.

Få flere oplysninger om hjælpefunktioner

Få flere oplysninger i dokumentationen om tilgængelighed til Android-udviklere.