Resultats del Test d'accessibilitat

El Test d'accessibilitat cerca les oportunitats següents per millorar l'accessibilitat de l'aplicació.

Etiquetatge del contingut

Molts controls de la interfície d'usuari depenen de senyals visuals que n'indiquen el significat i la utilitat. Un usuari amb discapacitat visual pot tenir dificultats per veure aquests senyals.

Les etiquetes de contingut permeten que els controls de la interfície d'usuari siguin més accessibles. Aquestes etiquetes no es mostren en pantalla, però els usuaris amb discapacitats visuals poden accedir-hi mitjançant serveis d'accessibilitat, com ara TalkBack o altres lectors de pantalla.

El Test d'accessibilitat cerca les oportunitats d'etiquetatge de contingut següents:

Implementació

El Test d'accessibilitat examina les jerarquies de la classe View i identifica els casos en què els usuaris amb discapacitats motores poden tenir dificultats per interaccionar amb un disseny.

Mida de l'objectiu tàctil

El Test d'accessibilitat cerca objectius tàctils petits que puguin causar dificultats als usuaris amb discapacitats motores.

• Mida de l'objectiu tàctil
    Identifica elements Views en què es pugui fer un clic normal o llarg i que tinguin una altura o una amplada inferiors a 48x48 dp, o a 32x32 dp en el cas d'elements Views en finestres de mètodes d'introducció de text o a la vora de la pantalla. Pots canviar la mida mínima a la configuració del Test d'accessibilitat. Obtén més informació sobre la mida de l'objectiu tàctil.
Contrast baix

El Test d'accessibilitat suggereix millores en la relació de contrast de color perquè els usuaris amb discapacitats visuals puguin accedir més fàcilment a l'aplicació.

• Contrast del text i de la imatge
    Identifica el text o les imatges amb una relació de contrast inferior a 3,0 entre el color del text i el color de fons (per a elements TextViews no buits) o entre els colors del primer pla i el fons (per a ImageViews). Pots canviar la relació mínima a la configuració del Test d'accessibilitat. Obtén més informació sobre el contrast de color.

Més informació sobre l'accessibilitat

Obtén més informació a la documentació sobre accessibilitat per a desenvolupadors d'Android.